Aura Icodin, Centrul de Limbi Străine A_BEST: Engleza rămâne „Regina” în cazul investițiilor companiilor în cursuri de limbi străine pentru angajați

Studiul PIMLICO (Promoting, Implementing, Mapping Language and Intercultural Communication Strategies in Organisations and Companies), efectuat în 20 de state membre ale UE, subliniază creșterea cu 10-25% a vanzarilor în cazul companiilor care au o strategie coerentă privind limbile străine. „Companiile care investesc în cursurile de limbi străine pentru angajaţi vin din domenii precum IT, telecomunicaţii, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi sau logistică.”, a explicat Aura Icodin, fondator şi CEO al Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Trăim într-un cadru al multilingvismului și multiculturalismului. În această eră a globalizării, engleza este lingua franca a umanității. Cunoașterea limbii engleze nu mai este de multă vreme doar o opțiune, ci reprezintă o necesitate.

„Companiile investesc de la 1.500 de euro până la 25.000 – 30.000 de euro în cursurile de perfecționare a limbii engleze, pentru angajaţii lor”, a declarat Aura Icodin. „Rămân în continuare în topul preferințelor clienților noștri corporate engleza, franceza și germana. În general, o oră didactică de curs corporate porneşte de la aproximativ 200 de lei şi poate ajunge la 300-350 de lei, în funcţie de tipul şi coordonatele proiectului, limba străină ţintă, cotată ca fiind mai scumpă sau nu, pe piaţă; tipul cursurilor – cursuri deschise/ cursuri corporate, personalizate, la cerere; limbajul vizat – limbaj general/ de afaceri/ specializat; cursuri cu orar standard/ cursuri intensive etc”, a completat aceasta.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din București, România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Echipa A_BEST organizează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi, iar din portofoliul nostru de clienţi fac parte peste 250 de companii multinaționale, din domenii precum IT, telecomunicații, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi şi logistică. De asemenea, portofoliul A_BEST este format din 10 limbi străine și deținem o acreditare naţională şi trei acreditări internaţionale. A_BEST este și prima companie locală care a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001:2015, în urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizaţie germană de certificare de terţă parte.

Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.