TRAINER DE LIMBA ENGLEZĂ/ FRANCEZĂ/ GERMANĂ, PROJECT-BASED

Ai o pasiune pentru limbi străine? Și noi! Vino în echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST și inspiră alți oameni să facă o investiție în dezvoltarea lor.

A_BEST oferă de peste 14 ani posibilitatea angajaților și profesioniștilor din România, dar nu numai, să își crească rezultatele profesionale și să aibă o viață mai împlinită prin învățarea unei limbi străine.

Clienții A_BEST sunt în mare parte companii de top, atât mulținaționale, cât și naționale. Cei mai mulți dintre participanții la cursurile A_BEST vin din cadrul acestor companii, toți sunt absolvenți de studii superioare, își doresc o viață mai bună și vor să aibă mai mult succes în munca și în job-ul lor, iar noi, în cadrul A_BEST, îi ajutăm să facă exact acest lucru și, de aceea, avem nevoie de tine.

Ce înseamnă să te alături echipei noastre, în calitate de trainer colaborator?

  • Ei bine, înseamnă că trebuie să fii absolvent sau absolventă a unei facultăți de Litere sau de Limbi Moderne.
  • Trebuie să ai minim 6 luni de experiență în predarea limbii străine țintă, pe care o stăpânești foarte bine, fie unui grup de persoane, fie în sesiuni individuale.
  • Și nu în ultimul rând, este necesar să poți lucra într-o manieră flexibilă.

Alături de trainerii seniori și de coordonatorii de training A_BEST, vei învăța cum să îți organizezi sesiunile de curs, cum să folosești diversele platforme digitale pentru a pregăti orele, cum să îți gândești curricula de curs, astfel încât să fie atractivă și participanții să progreseze rapid de la o sesiune la alta, și – evident – cum să întocmești rapoartele de activitate pentru uz intern.

Alatură-te și tu echipei de traineri A_BEST – profesioniști care iubesc ceea ce fac, care se dezvoltă continuu și care au acces la certificări internaționale și la evenimente specifice cu reputație în acest domeniu.

Trimite-ne acum un CV actualizat pe adresa office@abest.ro sau aplică direct mai jos.

De-abia așteptăm să te cunoaștem!

    Numele (necesar)

    Adresa e-mail (necesar)