Cursuri și meditații pentru copii (clasele I-IV și clasele V-VIII)

Prin proiectul A_BEST Kids, organizăm la cerere, următoarele cursuri de pregătire ONLINE, pe Zoom, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, conform unui orar de comun acord stabilit:

 • Meditații la limba și literatura română

 • Meditații la matematică

 • Cursuri de informatică

 • Cursuri de limbi străine (limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă)

Orice părinte ştie cât este de important să dezvolte în mod constant potenţialul creativ al copilului său, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale dezvoltării acestuia. Studiul limbilor străine este una din cele mai atractive şi în acelaşi timp utile metode prin care copiii îşi pot dezvolta abilităţile.

Totodată, încrederea în forțele proprii când vine vorba despre principalele materii de examen joacă un rol important în conturarea viitorului fiecărui copil.

Toate cursurile organizate de echipa A_BEST, indiferent de materia vizată, se bazează pe o metodă de învăţare dinamică, conectată la „realitatea” copiilor.
Timpul copiilor noștri este extrem de prețios. Astfel, activităţile de la şedinţele de pregătire sunt adaptate în funcţie de nevoile de învăţare ale copiilor, astfel încât procesul didactic să fie unul eficient.

N.B.: Pentru elevii de gimnaziu, la limba și literatura română, respectiv la matematică, se organizează constant și simulări ale examenelor de Evaluare Națională, pentru a obisnui elevii cu structura și rigoarea acestora și pentru a identifica evetualele lacune și a le remedia la timp.

Totodată, la limba engleză, franceză și germană, la cerere, se poate studia în vederea participării la orice tip de examen internațional (Cambridge, DELF junior, Goethe-Zertifikat etc).

Structură, organizare, tarife

pentru meditațiile la limba și literatura română, meditațiile la matematică, cursurile de informatică și cursurile de limbi străine pentru copii

 • Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor şi a sălilor virtuale de curs.

 • Loc desfășurare: LIVE, ONLINE, pe platforma ZOOM (implică prezența unui trainer dedicat, care vă va ghida copilul și va crea o experiență de învățare autentică pentru acesta).

 • Orar: Se stabilește de comun acord, în intervalul orar 8:00 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM, şedinţe de 2 ore didactice (adică 100 minute în total), o dată/ de două ori/ de trei ori pe săptămână, inclusiv în zilele de sâmbătă.
 • Structură: 10 ședințe de curs minimum (un modul standard recomandat = 21 ședințe de curs); o ședință de curs = 100 min (2 ore didactice).

 • Tarif standard:

  – în cazul cursurilor în sistem individual:

  • 180 lei/ ședință de curs (100 min) pentru meditațiile la limba și literatura română, matematică și informatică;
  • 180 lei/ ședință de curs (100 min) pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
  • 190 lei/ 100 min (o ședință de curs) pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă;

  .

  – în cazul cursurilor cu 2 copii (în sistem pereche):

  • 120 lei/ ședință de curs (100 min)/ participant pentru meditațiile la limba și literature română, matematică și informatică;
  • 120 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
  • 130 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă;

  .

  – în cazul cursurilor cu 3 copii (în sistem mini-grupă):

  • 80 lei/ ședință de curs (100 min)/ participant pentru meditațiile la limba și literature română, matematică și informatică;
  • 80 lei/ ședință de curs (100 min)/ participant pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
  • 90 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă.

  .

  Durata unei şedinţe de curs este de 100 minute (2 ore didactice).

 • IMPORTANT!

  Sistem discount:
  1. Plata se poate efectua ÎN TREI RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua și a treia – pe parcursul derulării cursurilor de pregătire, conform contractului).
  2. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
  3. Se acordă 5% DISCOUNT în cazul a cel puţin 2 cursanți din cadrul aceleiaşi familii/ în cazul a cel puţin 2 cursanți care se cunosc şi se decid să studieze împreună.

  * Discount-urile de la punctele 2 și 3 se pot cumula între ele.
  ** Niciunul dintre discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

  Materialele didactice nu presupun costuri suplimentare din partea dvs, fiind oferite în mod gratuit, în format digital (la latitudinea trainerului alocat/ a coordonatorului de curs).  

 • Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe numele unuia dintre părinți/ pe numele tutorului legal al minorului, integral/ în două/ trei tranşe egale, de la caz la caz.
Înscrieri rapide: 0762.274.914 / office@abest.ro

***N.B.: Locuri limitate, în funcţie de disponibilitatea sălilor de curs virtuale A_BEST şi a intervalelor orare din agenda profesorilor.

*** A_BEST își rezervă dreptul de actualiza tarifele și condițiile de furnizare a serviciilor sale afișate pe website ori de câte ori situația o va impune.

ÎNSCRIE-TE!