Cursuri de limba spaniolă

Cursuri de limba spaniolă

La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba spaniolă, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba spaniolă, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

CALENDARUL CURSURILOR OPEN ONLINE- SESIUNEA DECEMBRIE 2020 – FEBRUARIE 2021

Înscrie-te la un curs de limba spaniolă, organizat ONLINE (pe platforma ZOOM). Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba spaniolă. Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

IMPORTANT:

 1. Materialele de curs în format digital sunt GRATUITE.  
 2. Plata se poate efectua ÎN DOUĂ RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului).
 3. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
 4. Se acordă 5% DISCOUNT în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele.
** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

Curs A_BEST deschis de limba spaniolă pentru începători

 • STRUCTURĂ CURS: 30 ore didactice, structurate în 15 ședințe a câte 2 ore didactice fiecare (o oră didactică = 50 minute)
 • NIVEL: 0 – A1.1.
 • PERIOADĂ DESFĂȘURARE CURS: 25.01.2021 – 15.03.2021
 • LOC/ MODALITATE DESFĂȘURARE CURS:  online, live, via Zoom
 • ORAR CURS: luni & vineri, 06.3 0 – 8.10 pm
 • NR LOCURI: 7 – 10 pers
 • TARIF: 490 ron/ persoană
ÎNSCRIE-TE!