La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba chineză, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

Cursuri online, live, la cerere, de limba chineză, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, cu orar personalizat:

Limba chineză este cea mai vorbită limbă din lume, fiind limba oficială în Republica Populară Chineză, Taiwan şi este una din limbile oficiale în Singapore și în comunitățile de expați chinezi din întreaga lume.

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba chineză, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă (3-4 persoane), online, live, pe platforma ZOOM. Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba chineză şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

Detalii despre cursuri și tarife
ÎNSCRIE-TE!