Cursuri de limba chineză

Cursuri de limba chineză

CALENDARUL CURSURILOR OPEN ONLINE- SESIUNEA DECEMBRIE 2020 – FEBRUARIE 2021

Înscrie-te la un curs de limba chineză, organizat ONLINE (pe platforma ZOOM). Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba chineză. Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

IMPORTANT:

 1. Materialele de curs în format digital sunt GRATUITE.  
 2. Plata se poate efectua ÎN DOUĂ RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului).
 3. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
 4. Se acordă 5% DISCOUNT în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele.
** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

Curs A_BEST deschis de limba chineză pentru începători

 • STRUCTURĂ CURS: 30 ore didactice, structurate în 15 ședințe a câte 2 ore didactice fiecare (o oră didactică = 50 minute)
 • NIVEL: 0 – A1.1.
 • PERIOADĂ DESFĂȘURARE CURS: 30.01.2021 – 16.05.2021
 • LOC/ MODALITATE DESFĂȘURARE CURS:  online, live, via Zoom
 • ORAR CURS: sâmbăta ,de la ora 11.00 la ora 12.40 am
 • NR LOCURI: 7 – 10 pers
 • TRAINER: Daniel Pandele
 • TARIF: 690 ron/ persoană
ÎNSCRIE-TE!
Daniel Pandele
Daniel PandeleTrainer engleza-chineza

Daniel Pandele este absolvent al Facultății de Litere a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, secțiunea Chineză-Engleză. În timpul facultății, a beneficiat de o bursă de studiu Confucius, studiind un an în orașul Hangzhou din China.
Daniel deține, de asemenea, atestatul lingvistic IELTS C1 Academic. În momentul de față, el urmează un program masteral de Game Design în cadrul UNATC – București.

Lui Daniel îi place să lucreze cu oamenii. În timpul ședinței de curs, el creează o atmosferă destinsă, astfel încât cursanții să poată intra cât mai ușor în starea propice învățării.

Metoda de predare utilizată: CLT (Communicative Language Teaching)

În predarea cursurilor de limbi străine pentru persoanele adulte, se adoptă o abordare comunicativă, scopul fiind dezvoltarea abilităţilor cursanţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Se pune accentul pe fluenţa studenţilor, sesiunile de training bazându-se pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. Materialele folosite sunt menite să sprijine caracterul interactiv al lecțiilor, cuvintele fiind asimilate în context. Este încurajată interactivitatea, trainerul jucând în special rolul de facilitator al activităților de învățare.