La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba germană, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

CALENDARUL CURSURILOR OPEN ONLINE

Înscrie-te la un curs de grupă de limba germană, organizat ONLINE (pe platforma ZOOM). Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba germană. Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

IMPORTANT:

  1. Testarea inițială și materialele de curs în format digital sunt GRATUITE.  
  2. Plata se poate efectua ÎN DOUĂ RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului).
  3. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
  4. Se acordă 5% DISCOUNT foștilor cursanți ai Centrului de Limbi Străine A_BEST și persoanelor recomandate de către aceștia.

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele, cu excepția discount-urilor de la punctele 3 și 4, acestea putându-se cumula între ele, dar nu și cu altele.
** Niciunul dintre disocunt-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

CALENDARUL CURSURILOR OPEN ONLINE -SESIUNEA DE IARNĂ (FEBRUARIE – APRILIE 2024)

Curs de germană, nivel debutant (0 – A1.1)

Număr participanți: 6-8 persoane

Limbaj: general

Orar: Luni & miercuri, 18.30 – 20.10

Perioadă desfăşurare: 01.04.2024 – 27.05.2024

Structură: 15 ședințe de curs

Tarif / persoană: 750 Lei

Înscrie-te la unul din cursurile de grupă din această sesiune!
  • O oră didactică = 50 min. O ședință de curs = 100 minute (2 ore didactice).

Cursuri la cerere, online, de limba germană, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, cu orar personalizat:

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, totodată, cursuri de limba germană, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă (3-4 persoane), ONLINE (pe platforma ZOOM). Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba germană şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

Pentru mai multe informații despre cursuri și tarife, click aici.

ÎNSCRIE-TE!