Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri LIVE, ONLINE, la cerere, de limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă/ română pentru străini, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă.

Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă/ română pentru străini, pentru situaţii uzuale/ de afaceri/ cu accent pe un anumit limbaj (bancar/ financiar/medical/ IT/ resurse umane etc) şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

 • Perioada de desfăşurare: se stabileşte de comun acord cu viitorii cursanți, în funcţie de disponibilitatea trainerilor A_BEST şi a sălilor virtuale de curs.
 • Loc desfăşurare:  LIVE, ONLINE, pe platforma ZOOM (implică prezența unui trainer dedicat, care vă va ghida și va crea o experiență de învățare autentică).
 • Orar: Se stabilește de comun acord, în intervalul orar 8:00 AM – 20:30 PM, de luni până vineri sau sâmbăta, în intervalul orar 9:00 AM – 3 PM, şedinţe de 2 ore didactice (adică 100 minute în total), o dată/ de două ori/ de trei ori pe săptămână, inclusiv în zilele de sâmbătă.
 • Structură: 10 ședințe de curs minimum (un modul standard recomandat = 21 ședințe de curs); o şedinţă de curs are 100 minute (2 ore didactice).

Tarif standard:

în cazul cursurilor în sistem individual:

 • 180 lei/ 100 min (o ședință de curs) – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;

 • 190 lei/ 100 min (o ședință de curs) – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/chineză/ greacă;

în cazul cursurilor cu 2 persoane(în sistem pereche):

 • 120 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;

 • 130 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă;

în cazul cursurilor cu 3 persoane (în sistem mini-grupă):

 • 80 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba engleză/ franceză/ italiană/ spaniolă;
 • 90 lei/ 100 min (o ședință de curs)/ participant – pentru cursurile de limba germană/ portugheză/ rusă/ chineză/ greacă.

*** Limba română pentru străini se predă prin engleză/ franceză/ germană/ italiană/ spaniolă/ portugheză/ rusă și se aplică tarifele de mai sus, de la limba ţintă.

Sistem de discount:

 1. Plata se poate efectua ÎN DOUĂ RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului).
 2. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
 3. Se acordă 5% DISCOUNT în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

* Discount-urile de la punctele 2 și 3 se pot cumula între ele.

** Niciunul dintre discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

IMPORTANT! Suportul de curs nu presupune costuri suplimentare din partea dvs, fiind oferit în mod gratuit, în format digital/ fizic, în regim bibliotecă (la latitudinea trainerului alocat/ a coordonatorului de curs). Acesta este alcătuit din fișe de lucru, realizate intern de traineri, în funcție de nivelul de limbă străină și de nevoile lingvistice ale cursanților și/ sau diverse selecții bibliografice.

Plata: Se face în baza unui contract întocmit pe persoană fizică/ juridică, integral/ în două/ trei tranşe egale, de la caz la caz.

Înscrieri rapide: 0762.274.914 / office@abest.ro

Înscrie-te!

***N.B.: Locuri limitate, în funcţie de disponibilitatea sălilor de curs virtuale A_BEST şi a intervalelor orare din agenda trainerilor.

***Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST își rezervă dreptul de actualiza tarifele și condițiile de furnizare a serviciilor sale afișate pe website ori de câte ori situația o va impune.