La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba portugheză, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

Cursuri online, live,  la cerere, de limba portugheză, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, cu orar personalizat:

Portugheza este o limbă străină vie, colorată și ușor de învățat. Este una dintre cele mai circulate limbi străine din lume și este vorbită pe toate continentele. Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba portugheză, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă (3-4 persoane), online, live, pe platforma ZOOM. Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba portugheză şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

Detalii despre cursuri și tarife
ÎNSCRIE-TE!