La cursurile A_BEST, vei putea să te exprimi mai ușor în limba rusă, iar temele abordate îți vor fi utile când călătorești, în situații de viață obișnuite și în mediul profesional.

Cursuri online, live, la cerere, de limba rusă, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, cu orar personalizat:

Limba rusă este cea mai răspândită limbă din Eurasia. Cu peste 170 de milioane de vorbitori nativi, limba rusă este a opta cea mai vorbită limbă străină din lume. Dacă dorești să vorbești și să scrii corect în rusă, cursurile de limbi străine A_BEST sunt adaptate la situațiile din viața de zi cu zi, utilizează un vocabular actual și te ajută să devii fluent în conversații și să te descurci de minune în dialog cu vorbitorii nativi.

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba rusă, la cerere, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă (3-4 persoane), online, live, pe platforma ZOOM. Aceste cursuri se adresează persoanelor adulte care au nevoie să înveţe limba rusă şi care doresc să studieze conform unui curriculum personalizat, într-un cadru restrâns, astfel încât să beneficieze de atenţie maximă din partea trainerului.

Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

Detalii despre cursuri și tarife
ÎNSCRIE-TE!