Cursuri de limba rusă

Cursuri de limba rusă

CALENDARUL CURSURILOR OPEN ONLINE- SESIUNEA DECEMBRIE 2020 – FEBRUARIE 2021

Înscrie-te la un curs de limba rusă, organizat ONLINE (pe platforma ZOOM). Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba rusă. Trainerii noștri pregătesc zilnic, cu atenție și dedicare, toate secvențele din lecțiile interactive pe care urmează să le susțină, astfel încât să se asigure că timpul alocat de cursanți orelor de limbă străină va fi valorificat la maximum.

IMPORTANT:

 1. Materialele de curs în format digital sunt GRATUITE.  
 2. Plata se poate efectua ÎN DOUĂ RATE egale (prima rată se achită înainte de începerea cursului, iar a doua – pe parcursul derulării cursului, conform contractului).
 3. În cazul în care se optează pentru plata integrală, înainte de începerea cursului, se aplică un DISCOUNT de 10%.
 4. Se acordă 5% DISCOUNT în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

* Discount-urile de mai sus nu se cumulează între ele.
** Discount-urile de mai sus nu se cumulează cu alte discount-uri pe care Centrul de Limbi Străine A_BEST le oferă partenerilor săi, persoane juridice/ fizice.

Curs A_BEST deschis de limba rusă pentru începători

 • STRUCTURĂ CURS: 30 ore didactice, structurate în 15 ședințe a câte 2 ore didactice fiecare (o oră didactică = 50 minute)
 • NIVEL: 0 – A1.1.
 • PERIOADĂ DESFĂȘURARE CURS: 30.01.2021 – 16.05.2021
 • LOC/ MODALITATE DESFĂȘURARE CURS:  online, live, via Zoom
 • ORAR CURS: sâmbăta ,de la ora 3.30 la ora 5.10 pm
 • NR LOCURI: 7 – 10 pers
 • TRAINER: Cristina Vasiliu
 • TARIF: 490 ron/ persoană
ÎNSCRIE-TE!
Cristina Vasiliu
Cristina VasiliuTrainer rusa-engleza

Cristina Vasiliu este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Rusă – Engleză. În 2016, a absolvit un masterat specializat în Predarea Limbii Ruse ca Limbă Străină, la Universitatea Federală de Sud din orașul Rostov-pe-Don, Federația Rusă.
Cristina deține totodată și atestatul lingvistic Cambridge in Advanced English.
Cristina are experiență în predarea limbilor rusă, engleză și limba română pentru străini. La cursuri, Cristina are o abordare modernă și interactivă, prin care reusește să mențină interesul cursanților pe întregul parcurs al lecțiilor.

Cristina este o fire deschisă și are o personalitate plăcută care o ajută să stabilească cu ușurință o conexiune trainer-cursant. Se adaptează foarte ușor nevoilor și cerințelor cursanților, atât prin materialele folosite, cât și prin metoda aleasă.
În cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST, Cristina predă cursuri de limba engleză, limbaj general/ business/ mixt, cursuri de limba rusă și cursuri de limba română pentru străini, reuşind să adapteze cu succes cunoştinţele transmise la mediul de lucru al cursanţilor.
Cunoașterea aprofundată a limbii spaniole, precum și a altor limbi romanice (franceză, italiană) o ajută să înțeleagă și să transmită cu ușurință diversele particularități și diferențe care există în structura și vocabularul limbilor predate.

Metoda de predare utilizată: CLT (Communicative Language Teaching)

În predarea cursurilor de limbi străine pentru persoanele adulte, se adoptă o abordare comunicativă, scopul fiind dezvoltarea abilităţilor cursanţilor de a folosi cu succes cunoştinţele acumulate, în diverse contexte sociale, formale sau informale. Se pune accentul pe fluenţa studenţilor, sesiunile de training bazându-se pe comunicare: discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.
Materialele folosite sunt menite să sprijine caracterul interactiv al lecțiilor, cuvintele fiind asimilate în context. Este încurajată interactivitatea, trainerul jucând în special rolul de facilitator al activităților de învățare.