Astăzi, să conduci o afacere de succes nu înseamnă doar să ai abilități de lider, ci să şi poţi comunica cu brio cu partenerii dintr-un mediu cultural diferit. Pentru aceasta, cunoaşterea limbii engleze este esenţială. Se spune, pe bună dreptate, că cel mai bine poţi învăţa engleza atunci când exersezi cu vorbitorii nativi, la ei “acasă”. În plus, dacă ai ocazia să întâlneşti și oameni de afaceri britanici, atunci poţi fi sigur că oportunităţile de a te dezvolta profesional sunt tot mai mari.

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă managerilor din companii posibilitatea de a învăţa limba engleză cu traineri nativi,  A_BEST fiind reprezentant al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie. Participanţii pot alege să studieze în oricare din cele două oraşe în care centrul britanic îşi desfăşoară activitatea: Plymouth sau Portsmouth. Cursurile se adresează atât oamenilor de afaceri care au un program de lucru încărcat, cât şi profesioniştilor care au nevoie de o pregătire intensivă pentru achiziția limbii engleze, cu scopul de a-şi îmbunătăţi cunoştinţele de limbă, în cel mai scurt timp posibil.

Centrul A_BEST, reprezentant oficial al Meridian School of English

Din 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST este reprezentant oficial al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru următoarele programe: English Language Training, Work Experience şi English Language Scholarship.

Meridian School of English este un centru acreditat de British Council, una dintre cele mai prestigioase instituţii de învăţământ din Marea Britanie. De asemenea, Meridian School of English este parte a Tellus Group Ltd, o organizaţie educaţională ce se dezvoltă rapid, dar şi unul dintre cei mai mari furnizori de programe pentru locuri de muncă din Marea Britanie.

Studiu intensiv, progres în mediul profesional

Centrul de Limbi Străine A_BEST recomandă programele de formare lingvistică pentru manageri susținute de trainerii nativi de la Meridian School of English.  Acestea se adresează adulţilor care cunosc engleza cel puţin la un nivel mediu (B1, B2).

Cursurile pun accentul nu doar pe noţiunile de bază ale limbii engleze, ci şi pe participarea la workshop-uri, seminarii şi jocuri de rol situaţionale. De asemenea, cursurile se desfăşoară în grupuri mici, pentru eficientizarea metodei de predare. Astfel, un număr mai mic de cursanţi permite fiecăruia să se implice cât mai mult în cadrul şedinţelor de pregătire, dar şi să participe în  mod eficient la schimburile interculturale. În plus, cursanţii au oportunitatea să socializeze cu oamenii de afaceri locali, inclusiv în cadrul business breakfast-urilor sau în timpul partidelor de golf organizate de Meridian School of English.

Cursanții vor avea la dispoziţie facilităţi de studiu excelente, care includ săli de curs cu dotări tehnice moderne, spaţii de relaxare şi zone de lucru cu internet wi-fi.

Programul de studiu este flexibil şi reflectă nevoile şi interesele participanţilor. Cursanţii pot studia engleza intensiv una sau două săptămâni, la finalul cărora ei îşi vor fi perfecţionat  abilitatea de a comunica în engleză, pentru a putea progresa astfel în mediul profesional corporatist.

Cursanţii care urmează programul de pregătire oferit de Centrul de Limbi Străine A_BEST prin intermediul partenerului său, Meridian School of English, îşi pot dezvolta atât abilităţile lingvistice, cât şi încrederea în sine, indispensabilă pentru negocierea în relaţiile de business. Pentru aceasta, participanţii la cursuri vor fi încurajaţi să realizeze simulări ale prezentărilor care au loc în cadrul întâlnirilor de afaceri. De asemenea, vizitele culturale şi discuţiile cu profesioniştii din mediul managerial local le vor deschide adulţilor noi perspective.

Cursanţii care aleg să studieze în Portsmouth sau Plymouth vor avea ocazia să viziteze două oraşe deosebite. Plymouth este situat într-unul dintre cele mai pitoreşti porturi din sud-vestul Marii Britanii, iar Portsmouth, aflat la sud de Capitală, este renumit pentru industria navală şi comerţ.

 Cum te poţi înscrie la cursuri?

Centrul de Limbi Străine A_BEST  îi încurajează pe cei care lucrează în mediul de afaceri să îşi îmbunătăţească comunicarea în limba engleză prin participarea la cursurile care au loc în cadrul Meridian School of English. Pentru aceasta, viitorii cursanţi trebuie să depună un CV şi o Scrisoare de motivaţie.

Cazarea se poate rezerva, în funcţie de preferinţe, în sistem First Class, Business Class sau Standard, la hotel sau la host families.

Pentru o ofertă completă, consultanții A_BEST vă stau la dispoziție: office@abest.ro/ 0762.274.914.

DESPRE NOI:

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.