Din noiembrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează o nouă serie de cursuri deschise de limba franceză pentru nivel începător plus, în sistem mini-grupă.

Franceza, una dintre cele mai populare limbi străine, este vorbită de peste 120 de milioane de oameni, la nivel mondial. Prin intermediul cursurilor deschise de limba franceză, organizate de Centrul de Limbi Străine A_BEST, vei învăţa, alături de trainerii noştri, să desluşeşti sensul cuvintelor şi a expresiilor uzuale, pentru a putea purta o conversaţie de bază în limba franceză.

De ce să înveţi limba franceză?

Limba franceză este vorbită nu doar în Franţa, ci şi în numeroase alte ţări, inclusiv Belgia, Canada, Rwanda, Camerun sau Haiti. Totodată, franceza este şi a doua cea mai populară limbă străină în ceea ce priveşte numărul oamenilor care o studiază. Aceasta este şi una dintre limbile oficiale de lucru în cadrul Naţiunilor Unite, Crucii Roşii Internaţionale, NATO, precum şi a Comitetului Olimpic Internaţional.

Există numeroase motive pentru care poţi învăţa limba franceză. „Deşi la început poate părea foarte greu, învăţarea unei limbi străine atrage după sine numeroase beneficii. Spre exemplu, dacă eşti interesat de cultura franceză, îţi cauţi un job în Franţa sau vrei să dobândeşti cetăţenia statului respectiv, vei fi nevoit să cunoşti limba”, susţine Nicoleta Stroie, Coordonator Departament Cursuri, în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST.

„Cursanţii care vor să înveţe să comunice în franceză nu trebuie să se limiteze la orele de curs”, adaugă Nicoleta Stroie. Potrivit acesteia „trainerii noştri încurajează urmărirea programelor radio sau tv difuzate în limba franceză, de exemplu.”

Franceza cu un trainer A_BEST, deschidere către idei noi

Un trainer cu experienţă în predarea limbilor străine poate să le ofere cursanţilor idei noi, pentru a comunica cu uşurinţă în limba franceză. Tot trainerul este cel care face cunoscut adulţilor participanți la cursuri specificul culturii franceze.

La Centrul de Limbi Străine A_BEST, cursanţii vor interacţiona cu o echipă de traineri experimentată, dinamică, cu o solidă pregătire în domeniu. Trainerii pun accent pe comunicare şi încurajează participarea activă la şedinţele de curs. Totodată, ei pun la dispoziţia adulţilor suporturi de curs gratuite, precum şi alte materiale de lucru personalizate. Nu în ultimul rând, echipa A_BEST evaluează periodic cursanţii pentru a observa progresele pe care ei le înregistrează sau pentru a-i ajuta pe aceştia să clarifice anumite noţiuni pe care nu le-au înţeles.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Cursanţii care au un coleg de serviciu sau un amic cu care vor să pună bazele comunicării în limba franceză beneficiază de o reducere de 5% la cursurile A_BEST.

Persoanele adulte interesate pot să se înscrie la cursurile de limba franceză, nivel începător plus, în sistem mini-grupă, ce se vor derula în perioada 23 noiembrie 2012 – 22 martie 2013. Cursurile au loc o dată pe săptămână, în fiecare vineri, între orele 18.30 – 20.30. Şedinţele totalizează un număr de 30 de ore, structurate în 15 sesiuni de curs.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba franceză, nivel începător plus, găsiţi aici.

Pentru înscrieri rapide, ne poţi suna la 0762.274.914 sau ne poţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

 Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.