Abest
Cursuri-limbi-straine-pentru-adulti-la-sediul-Centrului-de-Limbi-Straine-A_BEST
Cursuri corporate A_BEST a sediul companiilor multinationale

METODĂ DE PREDARE INTERACTIVĂ

ORAR FLEXIBIL

CURSURI PERSONALIZATE

CLIENȚI CORPORATE DIN TOP 100

CURSANŢI EXPAŢI DE PE 4 CONTINENTE

Servicii de traduceri si interpretariat la Centrul de Limbi Straine A_BEST

Portofoliu vast de limbi străine

Traducători cu vocație și experienţă

Respectarea strictă a deadline-urilor

Confidenţialitatea proiectelor

Elevi-la-pretestari-la-Centrul-de-Limbi-Straine-A_BEST

Certificate recunoscute internațional

Oportunităţi în carieră

Succes în carieră

Servicii-de-audit-lingvistic-Centrul-de-Limbi-Straine-A_BEST

Teste de evaluare lingvistică standardizate

Diagnosticarea nevoilor lingvistice

Platformă de raportare online

Top 10 cele mai vorbite limbi straine

Învaţă limba engleză la „ea” acasă

În jurul lumii

Incursiune în istoria şi cultura Bucureştiului

Workshop-uri de predare creativă

Social & Corporate Events

Calendar cursuri

SESIUNEA MARTIE – MAI 2020

Imagini sediu

Răsfoieşte galeria foto
Opinia ta capătă VOCE!

Credem cu tărie în Comunicare. Dacă eşti pasionat de limbi străine, dacă ai nevoie de o traducere sau doreşti să înveţi o limbă străină pentru că îţi este necesară ca să evoluezi în carieră, te aşteptăm pentru a face cunoştinţă şi pentru a găsi soluţia care ţi se potriveşte.

Toate serviciile noastre sunt adaptate cu precizie unei pieţe a cerinţelor lingvistice ce se află în permanentă schimbare. Una dintre priorităţile noastre este aceea de a fi la curent cu toate noutăţile ce apar, astfel încât să îţi putem oferi servicii care răspund exigenţelor tale sau ale companiei în care activezi.

Servicii lingvistice la standarde internaţionale!

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în anul 2008 din pasiune pentru limbile străine. Încă de la început, echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST a pus mare preţ pe crearea unor legături profesionale oneste, de lungă durată, cu partenerii de afaceri din ţară şi din străinătate. Toate aceste lucruri au contribuit la ascensiunea Centrului de Limbi Străine A_BEST pe o piaţă competitivă şi exigentă.

Pe parcursul dezvoltării sale, A_BEST şi-a creat un portofoliu de clienţi dintre cei mai diverşi, unii dintre aceştia fiind companii multinaţionale de top. Pe de altă parte, de-a lungul celor aproximativ cinci ani de la înfiinţare, Centrul de Limbi Străine A_BEST a făcut o serie de paşi importanţi în dezvoltarea sa, obţinând acreditări pentru organizarea unor examene cu recunoaştere internaţională:

 • LCCI (London Chamber of Commerce and Industry)
 • International Qualifications from EDI – English for Business
 • English for Tourism
 • JETSET în 2009
 • ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), în 2012.

Tot în 2012, Centrul de Limbi Străine  A_BEST a obținut aprobarea de a desfășura pre-testări Cambridge pentru IELTS, BEC, YLE etc și a devenit totodată reprezentant oficial al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru următoarele programe: English Language Training, Work Experience şi English Language Scholarship.

Centrul de Limbi Străine A_BEST are în prezent un portofoliu format din peste 15 limbi străine, furnizând servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale:

 • cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate;
 • cursuri de limba română pentru expaţi;
 • testări ECL;
 •  testări LCCI;
 • pre-testări Cambridge;
 • traduceri;
 • interpretariat;
 • audit lingvistic;
 • ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională;
 • sejururi lingvistice.
Echipa A_BEST este formată din persoane motivate, facând parte dintr-un mediu cu o atmosferă degajată, orientată spre performanţă.

Trainerii A_BEST

Trainerii A_BEST se remarcă prin excelenta pregătire academică şi prin dinamism. Toţi sunt absolvenţi ai facultăţilor de profil şi au experienţă în predarea limbilor străine în cadrul companiilor. Aceştia au studii aprofundate în domeniul lingvistic (programe de masterat, de doctorat, cursuri de perfecţionare etc), mulţi dintre ei făcând parte inclusiv din mediul universitar. Deţin acreditări internaţionale, precum: LCCI English for Business How to Pass Training, The Certificate in English Language Teaching to Adults (CELTA), TKT (Teaching Knowledge Test) Certificate – University of Cambridge – ESOL Examinations, Goethe Zertifikat C2: Großes Deutsches Sprachdiplom, DALF C2 etc.

Sunt profesionişti cu reale competenţe atât pedagogice, cât şi de comunicare în afaceri, înţelegând procesele organizaţiilor şi putând astfel să adapteze cu brio conţinutul lecţiilor predate la realităţile domeniului de activitate al cursanţilor. Click aici pentru a-i cunoaște pe colegii noștri.

Traducătorii A_BEST

Echipa noastră de traducători este experimentată, profesionistă, capabilă să găsească soluţii la cele mai dificile situaţii lingvistice şi să transpună cât mai fidel în limba ţintă textul tradus, ţinând cont de contextul cultural diferit.

Fiind riguros selectaţi în funcţie de criteriile de competenţă, traducătorii şi interpreţii Centrului de Limbi Străine A_BEST sunt autorizați de Ministerul Justiţiei şi specializaţi pe diverse domenii de activitate (economic, tehnic, juridic, medical, farmaceutic, financiar, IT, construcţii, asigurări, marketing etc). Prin intermediul acestora, se oferă servicii profesionale de traducere, putându-se asigura suport lingvistic de încredere pentru companiile multinaţionale, la un înalt standard de calitate.

Cu o experienţă bogată pe piaţa de profil, Centrul de Limbi Străine A_BEST a primit de-a lungul timpului acreditări pentru organizarea unor testări cu recunoaştere internaţională.

LCCIAstfel, în 2009, Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost acreditat LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI, pentru organizarea testărilor LCCI (English for Business, English for Tourism, JETSET). Testările LCCI sunt recunoscute la nivel internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companiile din întreaga lume.

ECLÎn septembrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST a primit acreditare ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), putând organiza examene pentru obţinerea certificatelor ECL, la limbile engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, română, portugheză, rusă. Denumit şi „paşaport lingvistic”, certificatul ECL este util celor care doresc să îşi facă studiile în străinătate, celor care şi-au propus să lucreze în domeniul cercetării sau să obţină un loc de muncă în ţările din Europa sau din lume.

În august 2012, Centrul de Limbi Străine  A_BEST a devenit reprezentant oficial al Meridian School of English – parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru următoarele programe: English Language Training, Work Experience şi English Language Scholarship.

Cambridge pretestingÎn octombrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST a obţinut aprobarea pentru a desfăşura pre-testări Cambridge pentru IELTS, KET, FCE, CAE, BEC, YLE etc.

Autorizatie ANCÎn 2016, Centrul de Limbi Străine A_BEST a devenit centru autorizat Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), ca furnizor de formare profesională pentru a organiza următoarele cursuri: Cursuri acreditate de engleză pentru persoane adulte (peste 18 ani), Cursuri formator, Cursuri arhivar şi Cursuri arhivist. Certificatele eliberate sunt recunoscute la nivel naţional şi sunt avizate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei. *Certificatul de absolvire conţine şi o anexă în care sunt descrise competenţele dobândite.
Partenerii Centrului de Limbi Străine A_BEST

Pagină în curs de actualizare.

Testimonial
Modul de predare a fost foarte explicit şi uşor de înţeles. Atmosfera de la curs a fost foarte caldă şi veselă. Trainerul a fost prietenos, deschis şi dispus să ajute de fiecare dată şi să dea cât mai multe explicaţii. Recomand cu încredere cursul de limba engleză.
MOGOŞANU SALOMEEA, OPERATOR CALL CENTER, BUCUREŞTI
Atmosfera la cursul de limba engleză a fost una destinsă. Trainerul este o persoană veselă, amuzantă, care îţi explică ceea ce poate nu ai înţeles. Metoda de predare este una foarte bună, pe înţelesul tuturor şi foarte eficientă pentru cei care sunt dornici să înveţe limba engleză. Recomand cu drag acest curs.
PASCU FLORENTINA, ECONOMIST, VOLUNTARI
Metoda de predare la cursul de limba engleză a fost eficientă, iar atmosfera din sală a fost una deschisă. Trainerul a folosit o metodă de predare explicită. Recomand acest curs pentru cei care vor să înveţe limba engleză.
CHIRIC CLAUDIA, ECONOMIST, BUCUREŞTI
Cursul de limba engleză a fost deschis şi am învăţat multe lucruri într-o perioadă scurtă. Trainerul a contribuit la asimilarea rapidă a informaţiilor în cadrul lecţiilor predate, insistând asupra noţiunilor care au creat probleme. Atitudinea profesorului  a contat foarte mult. Deşi uneori făceam greşeli, el continua să ne încurajeze.
ANDREANO ANDREEA, AGENT INFORMAŢII, POPEŞTI-LEORDENI
Cursul de limba engleză a fost foarte util pentru mine, ajutându-mă să îmi însuşesc foarte multe reguli gramaticale, să îmi îmbogăţesc vocabularul şi de asemenea să îmi dezvolt abilitatea conversaţională. Atmosfera de la curs a fost foarte plăcută, având în vedere colectivul, dar şi metoda interactivă de lucru adoptată de trainer. Trainerul a avut o atitudine foarte deschisă, calmă şi prietenoasă, motiv pentru care fiecare curs a fost foarte plăcut şi relaxant.
MUNTEANU BEATRICE ROXANA, CONSILIER AFACERI EUROPENE, BUCUREŞTI
Am apreciat atmosfera relaxantă, predarea concentrată pe comunicare şi consolidarea regulilor de gramatică. Am urmat cursul de engleză şi mi-a plăcut foarte mult stilul de predare al trainerului şi faptul că ne-a antrenat permanent în discuţii. De asemenea, la curs a fost folosit şi material audio, astfel încât am reuşit să recepţionez şi să transmit mesaje în limba engleză. Personal, am făcut progrese şi recomand cursul A_BEST.
VASILE IOANA GABRIELA, ECONOMIST, BUCUREŞTI
Trainerul a fost o persoană antrenantă, înţelegătoare şi plăcută, cu o predare calmă şi structurată. Pentru cursul de limba germană, nivel începător, a fost o predare pas cu pas, iar cunoştinţele acumulate sunt suficiente pentru cursurile avansate care vor urma. Am fost într-un grup care nu a inspirat monotonie, iar acest lucru a reprezentat un avantaj.
Buzoianu Ion-Gabriel, student, Bucureşti
Cursul de limba germană a fost unul interesant, interactiv şi antrenant.
Anghel Georgiana, analist financiar, Popeşti – Leordeni
The teacher was great, the teaching method was fine and the course atmosphere was like home. I was lucky with Alex. He was a good trainer. If I come here next time, I would like to join his lessons.
Nardan Hayrettin, profesor, Turcia
Cursul de limba engleză a fost foarte util pentru mine şi a avut ca efect îmbunătăţirea fondului de cuvinte şi a consolidării însuşirii regulilor gramaticale. Metoda de predare a fost modernă, interactivă, atmosfera de la curs a fost colegială, iar profesorul foarte bine pregătit.
Grosu Horia, profesor, Bucureşti
Atmosfera de la curs a fost una relaxantă. În ceea ce priveşte metoda de predare, este foarte important că s-a pus accent pe comunicare, trainerul a fost prietenos, capabil să facă cursanţii să se relaxeze astfel încât să se poată exprima.
Toma Tatiana, Specialist HR, Bucureşti
Este un tip de curs la care nu te plictiseşti: interactiv, amuzant, care foloseşte ca metodă de învăţare jocul, roleplay-ul, informaţia devenind astfel uşor asimilabilă. Am venit cu plăcere la curs şi simt că am evoluat din punctul de vedere al vocabularului, gramaticii şi conversaţional. Recomand cu căldură parcurgerea cursului de engleză la Centrul de Limbi Străine A_BEST.
Ghiocel Roxana, Bucureşti


 

Articole recente pe blog

Les faux amis – „Prietenii falși”: Română vs. Franceză

februarie 17th, 2020|Categorie :Resurse utile|Despre: , , , , |

Experiența din sala de curs m-a făcut să constat că [...]

Les mots doux – cum se alintă îndrăgostiții, în limba franceză

februarie 11th, 2020|Categorie :Resurse utile|Despre: , , , , , , , , , |

Sigur vă aduceți aminte de familia Addams, de Morticia care-i [...]

Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine, ed. a IV-a – conferință A_BEST, în colaborare cu Teleperformance România

februarie 6th, 2020|Categorie :Noutăți A_BEST|Despre: , , , , , , |

A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de [...]

Franceza standard vs. franceza familiară – exemple utile

ianuarie 9th, 2020|Categorie :Resurse utile|Despre: , , , , , , |

În acest articol veți descoperi: - care sunt registrele unei [...]