Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de pregătire pentru examenul IELTS pentru adolescenţi, în sistem grupă (4-6 participanţi). La şedinţele de pregătire se poate înscrie adolescenţii (grupe de vârstă: 14 – 16 ani/ 17 – 18 ani) interesaţi de testarea recunoscută la nivel internaţional. Cursurile de pregătire au loc la sediul A_BEST din Piaţa Romană, pe parcursul vacanţei de vară (21 iunie – 25 august 2016).  Calendarul cursurilor de pregătire pentru examenul IELTS este disponibil aici

Testarea IELTS, recunoscută în 135 de ţări 

pre-testare-ieltsÎncă din anul 1989, testarea IELTS (International English Language Testing System) reprezintă un model de referinţă pentru examenele în limba engleză care se organizează periodic. Potrivit site-ului oficial www.ielts.com, peste 7000 de organizaţii, agenţii guvernamentale sau companii multinaţionale din 135 de ţări recunosc punctajele IELTS ca indicatori valizi şi siguri pentru capacitatea unei persoane de a comunica în limba engleză în viaţa de zi cu zi.

IELTS este disponibil în două formate: Academic (util pentru admiterea la cursuri universitare şi postuniversitare) şi General Training (necesar pentru candidaţii care pleacă într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză, fie pentru a studia, fie pentru a lucra.

Punctaje maxime la IELTS, cu echipa A_BEST

Adolescenţii interesaţi să obţină punctaje cât mai mari la testarea IELTS se pot înscrie la cursurile de pregătire pe care echipa A_BEST le organizează. Simulările de la şedinţele de pregătire au o structură asemănătoare cu cele care se folosesc la examenele propriu-zise.

Trainerii A_BEST pun la dispoziţia cursanţilor modele de teste de pregătire pentru cele patru niveluri de evaluare în limba engleză. Materialele realizate de echipa A_BEST cuprind recomandări pentru fiecare probă a testului IELTS, cu exemple şi aplicaţii practice.

Trainerii A_BEST au o excelentă pregătire academică şi experienţă relevantă în predarea limbilor străine pentru copii şi adolescenţi.

Reduceri pentru colegii care studiază impreună

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 10% în cazul a cel puţin 2 participanţi care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună. 

Centrul de Limbi Străine A_BEST asigură pregătirea aferentă susţinerii examenului, testarea propriu-zisă fiind organizată de instituţiile abilitate.

Mai multe informaţii despre cursurile de pregătire pentru testarea IELTS, în sistem grupă (4-6 participanţi), pe parcursul vacanţei de vară, puteţi găsi aici.

Pentru înscrieri ne puteţi suna la 0762.274.914 sau ne puteţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.