De fiecare dată, înainte de susţinerea unui examen, cei mai mulţi dintre noi vrem să ştim cât de bine suntem pregătiţi pentru testul respectiv. Cel mai bine ne putem verifica cunoştinţele printr-o pre-testare. Metoda este cu atât mai eficientă cu cât relizarea ei în condiţii de examen ne pregăteşte mai bine pentru testul final. Dacă examenul pe care vrem să-l susţinem se bucură de recunoaştere internaţională, atunci cu siguranţă pregătirea dinaintea marii „provocări” este mult mai intensă. Un bun exemplu aici îl reprezintă testările Cambridge.

Dacă vreţi să vă familiarizaţi cu atmosfera, rigoarea şi cerinţele de la examenele Cambridge, pre-testarea reprezintă un element cheie. Aceasta înseamnă, practic, o simulare a testărilor propriu-zise, care vă ajută să căpătaţi încredere în forţele proprii.

Primele pre-testări pe care echipa A_BEST le organizează sunt cele pentru examenele Business English Certificate (BEC) Vantage şi International English Language Testing System (IELTS), prin care veţi afla nivelul la care puteţi utiliza limba engleză, în diferite contexte.

Interesat de business? Înscrie-te la pre-testarea BEC Vantage

Dacă vă doriţi o carieră în business, ori lucraţi deja într-un mediu de afaceri, indiferent că este vorba de marketing, producţie ori servicii financiare, vă puteţi înscrie la pre-testarea pentru examenul BEC Vantage, până pe 10 octombrie 2013, urmând ca probele propriu-zise să aibă loc pe 11 octombrie 2013. Prin urmare, dacă faceţi parte dintre cei care se înscriu la pre-testare veţi fi examinaţi pentru probele de Reading (Citire), Listening (Înţelegerea textului) şi Writing (Scriere).

Examenul BEC Vantage atestă buna utilizare a limbii engleze în situaţii de business reale, iar certificatul este potrivit celor care cunosc limba engleză la un nivel intermediar.

Pre-testarea IELTS: Studiu sau job peste hotare?

Mulţi dintre noi vrem să ne perfecţionăm comunicarea în limba engleză în viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, unii se pot gândi chiar la studiul la o universitate, ori la găsirea unui loc de muncă peste graniţele ţării. În aceste situaţii, obţinerea unei diplome internaţionale reprezintă un avantaj. Pre-testarea pentru examenul IELTS (format Academic sau General Training) vizează ca şi în cazul examenului BEC Vantage, cele trei competenţe: Reading (Citire), Listening (Înţelegerea textului) şi Writing (Scriere).

Vă puteţi înscrie la pre-testarea IELTS până pe 21 octombrie 2013, urmând ca probele propriu-zise ale acesteia să aibă loc pe 24 octombrie 2013.

Reuşita la examenele Cambridge, cu echipa A_BEST

A_BEST poate desfăşura pre-testări pentru examinările Cambridge din octombrie 2012. Trainerii noştri sunt tineri, dinamici, au experienţă în predarea limbii engleze atât adulţilor, cât şi copiilor şi vă aşteaptă la înscrierile pentru pre-testările BEC Vantage şi IELTS, care au loc la sediul A_BEST din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (Piaţa Romană – ASE).

Puteţi citi despre pre-testări şi aici.

Mult succes!