Centrul de Limbi Străine A_BEST, prin proiectul A_BEST Kids, organizează cursuri de limbi străine pentru copii, de engleză şi germană, în sistem grupă. Şedinţele de pregătire sunt adaptate nivelului de vârstă al copiilor, iar atmosfera este deschisă creativităţii şi studiului prin joacă.

Studiul limbilor străine, important pentru viitorul copiilor

Un sondaj realizat de Comisia Europeană (CE), în 2012, pe tema „Europenii şi limbile lor” arată că „aproape toţi europenii (98%) cred că stăpânirea limbilor străine este un aspect important pentru viitorul copiilor lor.” Potrivit studiilor în domeniu, efectuate de CE, „studiul limbilor străine de la o vârstă fragedă poate accelera procesul de asimilare a acestora, poate îmbunătăţi capacitatea copiilor de a se exprima în limba maternă şi îi poate ajuta să obţină rezultate mai bune şi în alte domenii.” În plus, „copiii care învaţă de mici o limbă străină beneficiază de o bază utilă pentru asimilarea de noi cunoştinţe. Totodată, le este influenţată şi atitudinea faţă de alte limbi şi culturi,” mai precizează sursa citată.

A_BEST Kids: creativitate şi studiu prin joacă

„Orice părinte ştie cât de importantă este dezvoltarea constantă a potenţialului creativ al copilului, mai ales în timpul etapelor esenţiale ale dezvoltării acestuia. Studiul limbilor străine reprezintă una dintre cele mai atractive și utile metode, prin care copiii îşi pot dezvolta abilităţile”, precizează Luciana Trăistaru, Coordonator Proiecte Lingvistice la Centrul de Limbi Străine A_BEST.

banner copii bleuCursurile de limbi străine A_BEST Kids sunt concepute pentru trei grupe principale de vârstă: Prichindei (5-6 ani), Învăţăcei (două grupe, copii 7-8 ani şi copii 9-10 ani) şi Pre-adolescenţi (11-14 ani). „Părinţii îşi pot înscrie copiii la cursurile de limba engleză sau germană adaptate special nivelului lor de vârstă. Echipa A_BEST oferă copiilor materiale de lucru personalizate, activitățile derulându-se într-o atmosferă dinamică, deschisă creativităţii şi studiului prin joacă”, mai spune Luciana Trăistaru.

Trainerii A_BEST sunt dinamici şi creativi. Ei vor pune la dispoziţia copiilor materiale adaptate fiecărei grupe de vârstă, corespunzătoare nivelului de cunoaștere al limbii străine. Materialele de predare includ atât cărţi pentru copii în limbi străine, cât şi DVD-uri cu filmuleţe, desene, cântece pentru cei mici, jocuri diverse etc.

Cursuri pentru copii în perioada 15 aprilie – 19 iunie 2013

Centrul de Limbi Străine A_BEST va derula în perioada 15 aprilie – 19 iunie 2013 o serie de cursuri de limba engleză și germană pentru copii, în sistem grupă. Totodată, echipa A_BEST poate organiza la cerere şi cursuri de spaniolă/ portugheză/ italiană/ franceză/ rusă, conform unui orar personalizat, în sistem individual sau pereche.

Printre avantajele cursurilor A_BEST Kids se numără:

gratuitatea primei şedinţe de curs;

organizarea avantajoasă în grupe de minimum 5 – maximum 7 copii;

locul de desfăşurare ultracentral (B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2, la două minute de     metrou Piaţa Romană);

10% reducere în cazul a cel puţin 2 copii care provin din aceeaşi familie sau care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună.

materiale didactice auxiliare (fişe de lucru, creioane, carioci etc) şi certificate de     participare la curs gratuite.

Pentru mai multe detalii despre cursurile de limbi străine A_BEST Kids, dar şi pentru a consulta Calendarul cursurilor A_BEST Kids disponibile în următoarea perioadă, puteţi accesa acest link.

Înscrieri la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

DESPRE NOI:

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.