În perioada ianuarie-martie 2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba italiană şi portugheză, nivel începător, în sistem mini-grupă. Astfel, dacă ţi-ai propus ca odată cu începerea noului an să înveţi o limbă străină, fie italiană, fie portugheză, te poţi înscrie la cursurile predate de trainerii A_BEST.

Noi cursuri A_BEST în 2013

Iarna aceasta, echipa A_BEST ţi-a pregătit o serie nouă de cursuri de limbi străine. Pentru că Anul Nou aduce schimbări pentru fiecare, trainerii A_BEST s-au gândit să te întâmpine în 2013 cu o gamă variată de cursuri de limbi străine. Astfel, engleza, germana, franceza, italiana sau portugheza sunt o parte dintre limbile străine pentru care vom organiza cursuri, cu începere de anul viitor, la noul nostru sediu din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2. Aşadar, dacă printre planurile tale de început de an se numără şi un curs de limbi străine, poţi accesa calendarul de cursuri A_BEST, unde vei putea găsi toate informaţiile necesare pentru înscriere. Pentru înscriere click aici.

Conversaţii de bază în italiană alături de echipa A_BEST

În perioada 15 ianuarie – 05 martie 2013, echipa A_BEST va desfăşura cursuri de limba italiană, nivel începător, în sistem mini-grupă. De două ori pe săptămână, marţi şi vineri, între orele 18.30 – 20.30, poţi participa la şedinţele de pregătire, prin care trainerii A_BEST te vor învăţa să porţi o conversaţie de bază în limba italiană. Totodată, echipa A_BEST îţi va oferi suporturi de curs, dar şi materiale de lucru personalizate gratuite, ca să poţi studia mult mai uşor. Şedinţele totalizează un număr de 30 de ore, structurate în 15 sesiuni de curs.

Dacă ai nevoie de un motiv pentru care ar trebui să înveţi italiana, îţi spunem că, în prezent, limba italiană este vorbită de peste 125 de milioane de oameni, iar dintre aceştia, 70 de milioane sunt vorbitori nativi, potrivit enciclopediei Ethnologue.

Curs interactiv de limba portugheză

Tot mai mulţi oameni îşi doresc să înveţe portugheza, potrivit Uniunii Europene (UE). Astfel, dacă eşti interesat de studiul acesteia, echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de pregătire pentru începători în perioada 15 ianuarie 2013 – 05 martie 2013. Şedinţele de training au loc de două ori pe săptămână, marţi şi vineri, între orele 18.30-20.30. Cursurile totalizează un număr de 30 de ore, structurate în 15 sesiuni de curs. Trainerii A_BEST oferă suporturi de curs gratuite şi materiale de studiu personalizate, care te vor ajuta să înveţi portugheza mai repede, printr-o metodă interactivă.

Portugheza este, alături de spaniolă, cea de-a treia cea mai vorbită limbă străină în Europa, conform Ethnologue, iar statisticile arată că tot mai multe persoane sunt interesate de studiul acesteia.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Străine A_BEST îţi oferă o reducere de 5% la cursurile de italiană/  portugheză, nivel începător, în sistem mini-grupă, dacă ai un prieten sau un coleg de serviciu cu care vrei să studiezi.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba italiană/ portugheză, precum şi despre tarifele şi discount-urile practicate pentru şedinţele de training, poţi găsi aici.

Dacă vrei să te înscrii, fie la cursul de limba italiană, fie la cel de limba portugheză, ai două variante prin care ne poţi contacta: pe e-mail la office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.