Echipa A_BEST organizează joi, 4 iunie 2015, orele 10.00 – 14.00 (cu pauză), un workshop interactiv, susţinut de Laura Sîrbu, Senior Trainer A_BEST de Limba Engleză, pe tema metodelor moderne de predare pentru adolescenţi la orele de curs.

Workshop-ul va fi susţinut în limba română şi se adresează profesorilor de limbi străine (engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană etc) din liceele/ colegiile din Bucureşti, aceştia având ocazia de a participa la activităţi practice pe care le vor putea aplica la orele de curs. Workshop-ul va avea două părţi: o parte teoretică, în care se va discuta despre metoda de predare tradiţională vs. metoda de predare modernă, class management, rolul activităţilor „lead in” în cadrul cursului şi importanţa resurselor multimedia.

Cea de-a doua parte a workshop-ului este una practică, în care profesorii prezenţi şi Laura Sîrbu, coordonatorul programului de pregătire, vor participa la activităţi şi jocuri interactive. Astfel, la final, fiecare participant la workshop va primi fişe cu jocuri pe care le va putea utiliza la orele de curs.

Despre coordonatorul workshop-ului

Laura Sîrbu este Senior Trainer de Limba Engleză în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST. Laura este absolventă a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii Bucureşti, specializarea Română – Engleză. În cadrul aceleiaşi facultăţi, ea a absolvit masteratul „Studii Americane”.

Laura deţine autorizaţie de traducător pentru limba engleză şi atestatul lingvistic „Cambridge Proficiency Certificate.”

Laura a participat la numeroase sesiuni de training în aria metodicii predării limbilor străine, atât în ţară, cât şi în străinătate, şi are cunoştinţe solide în ceea ce priveşte studiile culturale, antropologia şi multiculturalismul. Printre programele de training la care a participat, se numără:

– „Teaching English as a Foreign language” – organizat în Washington DC (SUA);

„Train the Trainers and Active Leaders” – organizat în Worclaw, Polonia;

– Workshop-uri de formare pentru profesori (pronunţie, gramatică, ascultare şi planificare a lecţiilor) – organizate de British Council.

Participarea la workshop este GRATUITĂ.

Se oferă certificate de participare la workshop, pentru dosarul profesional.

Înscrierile se fac, în limita locurilor disponibile, la adresa de e-mail: office@abest.ro, sau la numărul de telefon: 0762.274.914.

Înscrierile la workshop se fac până la data de 2 iunie 2015.