Vrei să oferi un cadou celor dragi? Ai un prieten, o rudă, un coleg sau o cunoştinţă care şi-ar dori să înveţe o limbă străină? Surprinde-i cu un voucher special: voucher-ul cadou oferit de Centrul de voucher_cadou_a_bestLimbi Străine A_BEST.  Voucher-ul  A_BEST le oferă posibilitatea de a participa la cursurile deschise de limbi străine (engleză/ germană), în sistem grupă, cu orar pre-stabilit, pe care le organizăm la sediul nostru, situat pe Str. General Ernest-Broşteanu nr. 15, corp A, sector 1, Bucureşti (puncte de reper: Piaţa Romană, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee, la 5 minute de Metrou Piaţa Romană).

Voucher-ul poate fi achiziţionat de la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST.

TERMENI ŞI CONDIŢII   

  1. Voucher-ele oferite de Centrul de Limbi Străine A_BEST sunt în valoare de 200, 300, respectiv 400 lei și pot fi folosite pentru achiziţionarea unui curs de limbi străine (engleză/ germană), în sistem grupă, cu orar pre-stabilit, organizat la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din București, sectorul 1, Str. General Ernest Broșteanu, 15A, în una din următoarele sesiuni: ianuarie – martie 2017 sau aprilie-iunie 2017. Calendarul cursurilor și prețurile acestora pot fi accesate aici: https://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/
  2. Dacă valoarea cursului dorit este mai mare decât valoarea voucher-ului cadou, atunci diferenţa va fi achitată separat.
  3. Voucher-ul cadou nu poate fi preschimbat în bani sau alte servicii şi nici nu poate fi folosit pentru a plăti pentru servicii a cător valoare este mai mică decât valoarea voucher-ului cadou.
  4. Voucher-ele cadou sunt valabile până la data de 30 iunie 2017.
  5. Numărul de vouchere este limitat.
  6. Întrebările referitoare la valabilitatea sau valoarea voucher-ului pot fi adresate oricând personalului Centrului de Limbi Străine A_BEST.
  7. Centrul de Limbi Străine A_BEST nu îşi asumă responsabilitatea pentru pierderea, furtul sau deteriorarea voucher-lui cadou.

Pentru detalii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914.