A venit toamna, acoperă-mi inima cu ceva… În fiecare an, la început de septembrie, culoarele şcolilor răsună de paşii elevilor care se întorc la cursuri. Cu ghiozdanele în spate şi cu cele mai frumoase haine, elevii de toate vârstele păşesc în curtea instituţiilor în care învaţă, unii încântaţi, alţii… mai puţin. Deşi cei mai mulţi încă simt nostalgia verii şi a vacanţei încheiate, bucuria de a-şi revedea colegii, prietenii şi profesorii îşi face şi ea loc în sufletul fiecărui elev. Sunt momente care, deşi în timp se pot risipi, ca un nor de fum, lasă loc unor amintiri unice pentru fiecare în parte, profesori sau elevi.

Cu dorinţa de regăsire, dar şi pentru a marca noul an academic, conducerea Centrului de Limbi Străine A_BEST a lansat o invitaţie trainerilor şi colaboratorilor săi de a se reuni într-un cadru relaxat, cum mai potrivit, de altfel, decât într-o ceainărie dintr-o zonă centrală din Bucureşti?!… Cu mic, cu mare (și la propriu, și la figurat), peste 12 traineri au dat curs invitaţiei lansate, iar preţ de câteva ore, sâmbătă, 15 septembrie,  spaţiul ceainăriei Rendez-Vous din zona Universității s-a transformat într-un loc propice pentru depănat poveşti şi amintiri.

Pofta de discuţii şi atmosfera degajată şi prietenoasă din cadrul ceainăriei au caracterizat reuniunea A_BEST, iar micuţa Nico – mereu pregătită de joacă – a insuflat bună dispoziţie în rândul invitaţilor.

Centrul A_BEST nu este la prima întâlnire de acest fel pe care o organizează. În fiecare an, în preajma startului noului an academic, management-ul a dorit să consolideze legăturile dintre angajaţii, trainerii, traducătorii săi interni/ colaboratori şi, de ce nu?, să le facă o primire călduroasă în echipă noilor membri. La fiecare întâlnire informală, ne propunem să dezbatem câte un subiect de actualitate din mediul de training, să împărtăşim din experienţa fiecăruia şi să ascultăm poveştile celor ce aleg să îşi petreacă câteva ore alături de noi.

„Să ne întâlnim mai des!”a părut să fie motto-ul care a definit sfârşitul reuniunii noastre…

Așadar, … pe curând!