Centrul de Limbi Străine A_BEST a oferit, pentru al doilea an consecutiv, premii în cadrul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti FABIZ – IMST, secţiunea „Colaborarea cu mediul de afaceri”, care a avut loc sâmbătă, 25 aprilie 2015, la Academia de Studii Economice din Bucureşti. Studenţii şi masteranzii care au prezentat cele mai bune lucrări pe teme de marketing şi social media au primit de la A_BEST locuri la cursurile de limba germană din sesiunea mai-iunie 2015 şi vouchere pentru pre-testări Cambridge IELTS.

20150425_155357Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice a fost organizată de Open4Business, o4b.ro, ce funcţionează pe lângă Facultatea Administrarea Afacerilor, FABIZ, din cadrul ASE Bucureşti  în parteneriat cu Facultatea de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice, IMST din cadrul UPB. Open4Business, parte a asociaţiei profesionale Society for Business Excellence, urmăreşte consolidarea legăturii dintre mediul academic şi cel privat, precum şi facilitarea dezvoltării de către tineri a unor aptitudini şi abilităţi esenţiale în urmarea unei cariere de succes în domeniul în care îşi doresc să activeze.

o4b-official-logo-verticalPrin organizarea acestei sesiuni, Open4Business îşi doreşte să le ofere studenţilor oportunitatea de a realiza studii şi cercetări ştiinţifice bazate pe situaţii reale din mediul economic. Organizaţiile participante propun teme de cercetare din sfera de interes a acestora, urmȃnd ca lucrările astfel rezultate să fie evaluate de o comisie formată atât din profesori, cât şi reprezentanţi ai companiilor respective.

La sesiunea din acest an au fost prezentate 20 de lucrări cu teme din diferite domenii, precum: management, marketing, social media, resurse umane, financiar, tehnologic etc.  „Experienţa acestui al doilea an dovedeşte că dorinţa noastră de a îmbunătăţi colaborarea dintre mediul universitar şi cel de afaceri este nu numai realizabilă, ci şi cu perspective de dezvoltare. Anul următor ne propunem sporirea numărului de participanţi, precum şi o mai mare implicare a partenerilor noştri în elaborarea cercetărilor studenţilor”, a declarat Valentina Mihaela Ghinea, coordonatorul Sesiunii de Comunicări Ştiinţifice.

Alături de A_BEST, printre companiile care au acordat în acest an premii pentru cele mai bune lucrări s-au numărat Deloitte, Assa Abloy, TUV Karpat și Glazeon.

Câştigătorii Premiilor oferite de Centrul de Limbi Străine A_BEST

Premiul al III-lea:  3 vouchere care constau în pre-testări Cambridge IELTS

Titlu lucrare: Strategii de promovare în marketingul online

Ciurezu Cristian, master FABIZ, engleză, anul 2

Bitan Silvia, master FABIZ, engleză, anul 2

Brutaru Tudor, master FABIZ, engleză, anul 2

Premiul al II-lea: 3 vouchere care constau în pre-testări Cambridge IELTS

Titlu lucrare: Rolul Social Media în promovarea unui business

Autori: Preda Iulia, master FABIZ, engleză, anul 2

Badea Simona, master FABIZ, engleză, anul 2

Lupescu Loredana, master FABIZ, engleză, anul 2

Premiul I: 2 vouchere care constau în pre-testăriCambridge IELTS și 2 locuri la cursurile de germană din sesiunea mai – iunie 2015

Titlu lucrare: Strategii de promovare în marketingul online a Centrului de Limbi Străine A_BEST

Răduţu Andrei, master FABIZ, engleză, anul 2

Ruse Ana Valentina, master Marketing, anul2