În perioada 16.02.2013 – 20.04.2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează, la sediul său din Piaţa Romană, cursuri de limba engleză de afaceri, nivel mediu, în sistem grupă. Prin participarea la şedinţele de training, viitorii cursanţi îşi vor putea îmbunătăţi limbajul necesar pentru comunicarea în limba engleză în cadrul şedinţelor/ negocierilor din cadrul companiei în care lucrează. Totodată, adulţii care se înscriu la cursuri vor beneficia de materiale de lucru gratuite, dar şi de discounturi atractive.

Învaţă engleza de afaceri în weekend!

business manAdulţii interesaţi să îşi îmbunătăţească capacitatea de a se exprima în limba engleză, într-un mediu de afaceri, se pot înscrie la cursurile de limba engleză, nivel mediu, in sistem grupă, ce se vor derula în perioada 16.02.2013 – 20.04.2013. Şedinţele de training au loc o dată pe săptămână, sâmbăta, între orele 09.00 – 12.00. De asemenea, A_BEST organizează cursuri de limba engleză, limbaj de afaceri, în cursul săptămânii, marţi şi joi, între orele 18.30 – 20.30, în perioada 21.02.2013 – 16.04.2013.

Adulţii care se încriu la cursurile de limba engleză, limbaj de afaceri, nivel mediu, au următoarele BENEFICII:

–  gratuitatea primei şedinţe de curs;

–  suporturi de curs (manual, fişe de lucru) gratuite;

sisteme de discount avantajoase (ex.: 5% pentru colegii de serviciu; 10% pentru studenţi);

– un ghid de Conversaţie Român-Englez-Francez-German gratuit, în format electronic, care poate fi folosit în orice călătorie.

Participă activ la întâlnirile de business!

Prin cursurile de limba engleză, limbaj de afaceri, nivel mediu, echipa de traineri A_BEST îşi propune ca viitorii cursanţi să poată participa activ la întâlnirile de afaceri, şedinţe sau negocieri. Printre obiectivele cursului se numără atât întelegerea cât şi redactarea corespondenţei de afaceri.

Adulţii care participă la training vor primi periodic o serie de teste, prin care pot măsura rezultatele acumulate pe parcursul şedinţelor de curs. Nu în ultimul rând, cursanţii au la dispoziţie manuale gratuite, furnizate de edituri britanice de top, dar şi fişe de lucru, adaptate în funcţie de mediul în care aceştia lucrează.

Cursurile de limba engleză, limbaj de afaceri, nivel mediu, în sistem grupă, au loc la sediul A_BEST situat pe B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2, zona Piaţa Romană, lângă ASE.

Pentru înscrieri ne puteţi contacta la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Mai multe informaţii despre cursurile de limbi străine, pe care A_BEST le desfăşoară în perioada februarie-aprilie 2013, găsiţi accesând secţiunea Calendar cursuri de pe site-ul A_BEST.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.