Centrul de Limbi Străine A_BEST  este autorizat, din anul 2009,  pentru organizarea examenelor LCCI – English for Business. Astfel, persoanele interesate să obţină un certificat de competenţă în limba engleză pentru afaceri pot susţine un examen LCCI. Subiectele sunt dintre cele mai variate:  de la redactarea unei scrisori în numele unei companii, până la întocmirea unui raport sau a unui e-mail.

Certificatele LCCI, apreciate de multinaţionale

Certificatul LCCI – English for Business oferă calificări de specialitate de limba LCCI certificatengleză în domeniul afacerilor, fiind foarte popular în Europa. Mai mult decât atât, LCCI este un examen cu recunoaştere internaţională fară termen de valabilitate. Diplomele LCCI sunt folosite ca instrumente de angajare de către companii şi universităţi din întreaga lume. Nu în ultimul rând, Diplomele English for Business level 2 şi English for Business level 3 sunt recunoscute şi admise pentru echivalarea Bacalaureatului la limba engleză.

Examenele LCCI sunt realizate de London Chamber of Commerce and Industry Examinations Board şi se bazează pe situaţii reale, întâlnite des în practica de business actuală. Acesta este şi motivul pentru care diplomele sunt extrem de apreciate mai ales de companiile multinaţionale. În acest context, un certificat LCCI, recunoscut în peste 100 de ţări, cu siguranţă poate creşte atât şansele de angajare ale unei persoane, cât şi posibilitatea acesteia de a evolua la locul de muncă actual.

Testările LCCI – English for Business, apreciate de companiile din întreaga lume

Centrul de Limbi Străine A_BEST este acreditat pentru organizarea examenelor LCCI (London Chamber of Commerce and Industry), încă din anul 2009. Diplomele LCCI sunt recunoscute la nivel internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companii şi universităţi din întreaga lume. Mai multe informaţii despre testările LCCI puteţi găsi pe site-ul oficial.

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează periodic examene LCCI – English for Business, pentru toate nivelurile. Pentru mai multe detalii, accesaţi acest link: https://abest.ro/testari/lcci.html.