Vorbește românește! Cursuri de limba română – în sistem individual / pereche – adresate expaților care vin să lucreze sau să studieze în România.

Programele de curs care vizează limba română sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele, indiferent de nivelul la care cunosc această limbă. Învățarea unei limbi cu profesori nativi vă asigură calitatea serviciilor, aceștia având întotdeauna dublă specializare: limba română și o altă limbă de circulație, prin care se face predarea. Suportul de curs este structurat astfel încât să aprofundeze principalele dificultăți ale acestei limbi, precum fonetica, vocabularul și gramatica. De asemenea, cursul cuprinde și elemente de cultură și civilizație, atât de importante pentru acomodarea într-o altă țară.

La cerere, putem oferi –cu sprijinul partenerilor noștri – și serviciul de „acomodare all-inclusive”, care vizează: cazare, recomandări, reduceri la restaurante de renume din București, programe culturale (teatru, cinema, operă, muzee), tur al orașului alături de un ghid profesionist etc

Contact rapid: 0762.274.914; office@abest.ro