A_BEST (www.abest.ro), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, organizează cea de-a cincea ediţie a evenimentului „Limba română pe agenda expaţilor”. Acesta este dedicat atât profesioniştilor de resurse umane, cât și managerilor expaţi din companii şi persoanelor dornice să participe la un schimb de experienţă intercultural.

invitatie_eveniment_6_octombrie-2016La această ediție, „Limba română pe agenda expaţilor” îl va avea invitat special pe Vincent Lambotte, Coordonator Comunicare – Informare în cadrul Reprezentanței Comisiei Europene în România. Vincent Lambotte va susţine un discurs pe tema „Experienţa de expat în sala de curs”.

„Limba română pe agenda expaţilor” este un eveniment interactiv, care pe parcursul ediţiilor organizate până în prezent a reuşit să creeze un context excelent de abordare a unor tematici de interes, precum importanţa investiţiilor în programe de training şi cursuri de limba română pentru expaţi, adaptate nevoilor concrete de învăţare ale cursanților străini, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România.

La ediţiile anterioare ale evenimentului “Limba română pe agenda expaţilor”, organizate pe 27 februarie 2014, 26 februarie 2015, 5 noiembrie 2015, respectiv 25 februarie 2016 au participat, în calitate de speakeri, reprezentanți ai companiei AUTO.ro, Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, Generali România, respectiv Orange Labs România, care au vorbit despre experiența studiului limbii române, din perspectiva cursantului expat.

Ediţia din acest an va avea loc pe 6 octombrie, între orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cişmigiu din Bucureşti.

Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

Înscrieri: 0762 274 914/ office@abest.ro

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST (www.abest.ro)

Parteneri: Comisia Europeană – Reprezentanţa în România, Debizz, Business Woman, Femei în Afaceri, Top Movers, Fundația CAESAR, A_BEST Business Lounge.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST:

A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați;  testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe https://abest.ro/.