Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, este invitata celei de-a patra ediţii „Limba română pe agenda expaţilor”, un eveniment organizat de Centrul de Limbi Străine A_BEST pentru profesioniştii de resurse umane din companii. Cu această ocazie, Virginie Vatin va vorbi despre experiența sa de expat în sala de curs.

Invitatie_seminar_25_feb_2016Ajuns la cea de-a patra ediţie, evenimentul <<Limba română pe agenda expaţilor>> îşi propune să atragă atenția asupra nevoii de a investi în programe de training și cursuri de limba română pentru managerii expați din companii, care să răspundă nevoilor concrete de învățare ale acestora și care să le permită să se adapteze rapid la specificul mediului de afaceri din România”, declară Aura Ipate, fondator A_BEST.

La această ediţie, ne bucurăm să o avem invitată pe D-na Virginie Vatin, Orange Labs Romania Deputy Director, a adăugat Aura Ipate. Ca la fiecare ediţie, „Limba română pe agenda expaţilor” va include un moment interactiv, reprezentat de susţinerea unei secvenţe demonstrative dintr-o lecţie de limba română pentru expaţi, câţiva participanţi urmând să joace rolul cursanţilor.

„Limba română pe agenda expaţilor”, ediţia a IV-a va avea loc pe 25 februarie 2016, între orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cişmigiu din Bucureşti (B-dul Regina Elisabeta nr. 38).

La ediţiile anterioare ale evenimentului “Limba română pe agenda expaţilor”, organizate pe 27 februarie 2014, 26 februarie 2015, respectiv 5 noiembrie 2015, au participat, în calitate de speakeri, reprezentanți ai companiei AUTO.ro, Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, respectiv Generali România, care au vorbit despre experiența studiului limbii române, din perspectiva cursantului expat.

Accesul se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare.

Înscrieri: 0762 274 914/ office@abest.ro

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

Parteneri: Business Woman, Debizz, Femei în Afaceri, A_BEST Business Lounge, Fundaţia CAESAR, TopMovers, FABIZ, Open4Business, Fundaţia Inocenţi, Trainart, Bioestetika

Despre A_BEST            

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste șapte ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL și certificat ISO 9001:2015, de către TÜV SÜD) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice. Detalii: www.abest.ro