Înscrie-te la un curs de engleză, germană, rusă sau română pentru străini, in sistem grupă (5-8 participanți), până la data de 15 august, și beneficiezi de un discount de 15% la oricare din cursul preferat.

A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de peste 10 ani pe piață și un număr de aproximativ 5000 de ore de curs predate în prima jumătate a anului curent, organizează o nouă sesiune de cursuri de limbi străine, în perioada septembrie – noiembrie 2019, la sediul său din Piaţa Romană – Dorobanţi. Reducerea de 15% este valabilă până la data de 15 august pentru înscrierea la oricare din cursurile de grupă organizate în perioada menționată și nu se cumulează cu alte discounturi sau promoții oferite de Centrul de Limbi Străine A_BEST.

De ce să te înscrii la un curs A_BEST?

Lecțiile au un format interactiv, iar materialele de studiu sunt de actualitate, astfel încât cursul să fie eficient și tu să poți asimila cât mai bine limba străină pe care vrei să o studiezi. În plus, scopul lecțiilor este ca tu să poți folosi ulterior cunoștințele acumulate la ore, fie la serviciu, fie în viața de zi cu zi.

Cursurile au loc seara, după programul de lucru, sau în weekend (sâmbăta), în grupe restrânse, cu 5-8 participanți, pentru eficiența predării. Totodată, cursurile sunt structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;

“La cursuri, nevoile participanților sunt pe primul loc, indiferent de limba studiată, iar structura, conținutul și obiectivele lecțiilor sunt stabilite în strânsă legătură cu așteptările cursanților. De asemenea, dorim monetizarea rapidă a timpului investit de cursanții noștri în învățarea limbii străine țintă”, a declarat Aura Icodin, General Manager – Centrul de Limbi Străine A_BEST.

La Centrul de Limbi Străine A_BEST vei interacţiona cu o echipa de traineri cu o excelentă pregătire academică şi cu experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte. Pe parcursul lecţiilor, trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare într-o limbă străină.

Înscrie-te la un curs de grupă până pe 15 august și obține 15% discount!

Până pe 15 august, A_BEST oferă un discount de 15% la cursurile de grupă organizate pentru sesiunea de toamnă (perioada septembrie – noiembrie 2019), în grupe cu 5-8 participanți. Se organizează cursuri pentru limbile engleză, germană, rusă și română pentru străini. Discountul de 15% se acordă pentru înscrierile făcute în perioada 30.07.2019 –  15.08.2019 și nu se cumulează cu alte reduceri oferite de Centrul de Limbi Străine A_BEST.  Calendarul cursurilor de limbi străine este disponibil aici: https://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/.

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic. Pentru detalii, vă invităm pe https://abest.ro/.