Gramatica joacă un rol important în procesul de învăţare a limbii engleze pentru că ea ne ajută să utilizăm corect limba respectivă. Totodată, o exprimare corectă, din punct de 948188_learning_with_pencilvedere gramatical, contribuie la receptarea cât mai bună a mesajului transmis. De aceea, cei care sunt interesaţi să îşi clarifice problemele de gramatica limbii engleze se pot înscrie la workshop-ul A_BEST „Real Grammar”, organizat de Centrul de Limbi Străine A_BEST, în februarie şi martie 2014, la sediul său din zona Piaţa Romană.

Gramatica este o parte esențială în procesul de învățare a limbii engleze. Cunoașterea diferenței dintre aspectul simplu și continuu, formele neregulate ale verbelor, gradele de comparație ale adjectivelor, propoziția condițională sau sintaxa frazei reprezintă garanția unei reușite atât la locul de muncă în relația cu partenerii străini, cât și la un interviu de angajare, unde stăpânirea structurilor de limbă este una din cerințele esențiale”, spune Alexandru Macovescu, English Language Trainer la Centrul de Limbi Străine A_BEST.

Alexandru adaugă că „deși gramatica poate părea un subiect arid pentru mulți cursanți, aceasta se poate învăța atât prin exerciții standard, cât și prin metode noi, vizuale, urmărind documentare, seriale etc.”

Tematicile pe care echipa A_BEST le va aborda in cadrul workshop-ului „Real Grammar” includ: aspectul simplu sau continuu al verbului, alegerea verbelor auxiliare în funcţie de propoziţiile interogative sau negative, verbele cu prepoziţii, adjectivul, substantivul, propoziţia condiţională şi concordanţa timpurilor, expresiile de business în context etc.

Workshop-ul „Real Grammar” va avea loc în zilele de sâmbătă, 1 februarie 2014, respectiv 1 martie 2014, intre orele 10.00 – 16.00, iar la curs se pot inscrie maximum 10 participanţi, care cunosc limba engleză la un nivel pre-intermediar sau intermediar (B1& B2, cf. CEF).

Scrie un e-mail convingător în limba engleză

Un alt workshop pe care echipa A_BEST îl organizează în 2014 este cel intitulat „Writing Business E-mails”. Workshop-ul se adresează celor care doresc să dobândească sau să-şi îmbunătăţească limbajul necesar pentru redactarea unor e-mailuri eficiente şi convingătoare în limba engleză, accentul fiind pus pe corespondenţa electronică de afaceri.

Tematicile pe care echipa A_BEST le va aborda in cadrul workshop-ului „Writing Business E-mails” includ: tipuri de e-mail, expresii pentru structurarea unui e-mail, notiuni despre registrele lingvistice etc.

Workshop-ul „Writing Business E-mails” va avea loc în zilele de sâmbătă, 25ianuarie 2014, respectiv 22 februarie 2014, intre orele 10.00 – 13.00, iar la curs se pot inscrie maximum 7 participanţi, care cunosc limba engleză la un nivel pre-intermediar sau intermediar (B1 & B2, cf. CEF).

Mai multe informaţii despre cele două workshop-uri pe care A_BEST le organizează în luna februarie, găsiţi aici.

Înscrieri rapide: email office@abest.ro, la numărul de telefon 0762.274.914 sau direct la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană – lângă ASE).

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST     

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei cinci ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil, furnizând cu succes servicii lingvistice pentru un număr de peste 50 de clienți corporate (companii multinaționale, ambasade etc):  cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.