Pe 13 şi 14 septembrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST îţi dă întâlnire la „Forum de l’emploi francophone”, un eveniment de cariere destinat persoanelor active cu experienţă şi tinerilor în căutarea unui loc de muncă.

Teste de plasare în limba franceză pentru candidaţi

Te aşteptăm la „Forum de l’emploi francophone” cu o serie de teste care să îţi ofere informaţii cu privire la nivelul de cunoaştere al limbii franceze, dar şi pentru a-ţi povesti mai multe despre cursurile de limbi străine pe care centrul A_BEST le organizează.

Franceza este una din primele trei limbi utilizate la nivel mondial, alături de engleză şi germană. Numeroase întâlniri de afaceri sau comunicări între parteneri şi instituţii se realizează în limba franceză. De asemenea, companiile francofone oferă oportunităţi de angajare candidaţilor care cunosc limba franceză. Cu cât nivelul de cunoaştere al limbii este mai bun, cu atât oportunităţile sunt mai mari. În acest sens, cursurile de limba franceză pot reprezenta un atu atât pentru candidaţii care vor să înveţe limba, cât şi pentru cei care îşi doresc îmbunătăţirea cunoştinţelor lingvistice.

Ofertă vastă de cursuri de limba franceză

La Centrul de Limbi Străine A_BEST vei întâlni o echipă motivată, orientată spre performanţă, cu o pregătire academică excelentă. În cadrul centrului ai la dispoziţie o gamă variată de cursuri de limba franceză. Astfel,  te poţi înscrie la cursuri de durată scurtă (14 ore), medie (30 ore) sau lungă (42 de ore), în regim standard ori intensiv. Totodată, cursurile se desfăşoară în sistem individual (1 cursant), pereche (2 cursanţi) şi mini-grupă (3-5 cursanţi), cu accent pe limbajul general, de afaceri sau specializat (tehnic, juridic, bancar, medical etc).     

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă şi un serviciu de traduceri şi interpretariat din sau în limba franceză, care poate facilita comunicarea cu partenerii străini în cadrul intalnirilor de afaceri sau conferinţelor.

A_BEST, la Forum de l’emploi francophone

Centrul de Limbi Străine A_BEST se alătură, în calitate de partener, celei de-a doua ediţii a evenimentului  „Forum de l’emploi francophone”, un eveniment de cariere, care se desfăşoară între 13 şi 14 septembrie, în cadrul hotelului Minerva din Bucureşti. Candidaţii sunt aşteptaţi sâmbătă (între orele 10.00 şi 19.00) şi duminică (între orele 10.00 şi 18.00). Evenimentul este deschis tuturor, inclusiv candidaţilor specializaţi în domeniul tehnic sau IT, vorbitori de limba franceză (la orice nivel) care îşi doresc oportunităţi de carieră, stagii şi chiar burse în companii francofone.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.

Informaţii suplimentare despre „Forum de l’emploi francophone”: www.franco-jobs.com

 Evenimentul este susţinut de Ambasada Franţei, Institutul Francez, Bucarest Hebdo, Le petit Journal şi RFI.

Contact: office@abest.ro / 0762.274.914/ www.abest.ro

www.franco-jobs.com