În luna octombrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST ţi-a pregătit o serie nouă de cursuri de limbi străine, în sistem mini-grupă. Astfel, dacă ţi-ai propus să înveţi limba germană, echipa A_BEST te aşteaptă să te înscrii la cursurile pentru nivelul începător plus.

De două ori pe săptămână, marţea şi joia, după ce ţi-ai terminat programul de lucru, eşti invitatul nostru în cadrul şedinţelor de curs în care încercăm să punem bazele în comunicarea în limba germană. Vino cu o atitudine activă şi cu dorinţa de a persevera. Restul lucrurilor le învăţăm împreună.

În prezent, limba germană este una dintre cele mai vorbite zece limbi la nivel mondial, potrivit statisticilor Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Educaţie, Ştiinţă şi Cultură (UNESCO). În lume există peste 90 de milioane de vorbitori nativi. Germana este o limbă cheie şi în Uniunea Europeană. De asemenea, această limbă este extrem de utilizată în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei.

Traineri dedicaţi, predare interactivă

La Centrul de Limbi Străine A_BEST vei avea ocazia să interacţionezi cu o echipă de traineri pro-activi şi dedicaţi. Totodată, ei se remarcă printr-o pregătire academică înaltă, studii aprofundate în domeniul lingvistic şi experienţă în predarea limbilor străine pentru adulţi. Trainerii A_BEST vor încerca să îţi ofere o experiență de învăţare plăcută, printr-o metodă care să te motiveze. Ne bazăm pe o formă de predare interactivă, care presupune implicare şi proactivitate atât din partea trainerului, cât şi din partea cursantului. Pe lângă experienţa trainerilor, îţi oferim şi suporturi de curs gratuite, adaptate la domeniul în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile desfăşurate şi să poţi empatiza cu situaţiile şi contextele expuse în timpul lecţiilor. Mai mult decât atât, şedinţele de curs, în sistem mini-grupă (cu orar prestabilit) au un număr de maximum şase cursanţi, tocmai pentru ca metoda de predare să fie cât mai eficientă. Astfel, dacă te vei număra printre cursanţii noştri, poţi fi sigur că vei beneficia de maximă atenţie din partea trainerului. În plus, cursurile nu se limitează doar la predarea clasică. În cadrul şedinţelor vei avea ocazia să îţi faci prieteni sau să cunoşti – de ce nu? – chiar și noi parteneri de afaceri.

Cursurile de limba germană în sistem mini-grupă pun accentul atât pe limbajul general, cât și pe cel de afaceri, obiectivul fiind acela de a te ajuta să îţi dezvolţi abilităţile lingvistice atunci când eşti nevoit să utilizezi limba germană în cadrul întâlnirilor de socializare, de afaceri, cu ocazia diverselor prezentări, comunicări telefonice, via e-mail etc.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Ai un coleg de serviciu sau un amic cu care vrei să studiezi? Centrul de Limbi Străine A_BEST este interesat să îl cunoască. Mai mult decât atât, vă oferim şi o reducere de 5% la cursurile noastre.

Indiferent că vrei să înveţi germană, din motive personale sau pentru că ai un job care îţi solicită cunoştinţe de limbă, te poţi înscrie la cursurile pe care le organizăm în perioada 2 octombrie-20 noiembrie. Şedinţele de curs durează două ore, mai exact între 18.30 şi 20.30, şi sunt structurate în 15 sesiuni de curs.

Pentru înscrieri rapide ne poţi suna la 0762.274.914 sau ne poţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba germană, nivel începător plus, găseşti aici.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.