În data de 31 octombrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST îşi aşteaptă vizitatorii la standul său, special amenajat, cu ocazia desfăşurării Conferinței HRevolution, cea de-a opta ediţie a Conferinţei Anuale HR Club. Evenimentul se adresează atât profesioniștilor în resurse umane, cât și top managementului preocupat de o strategie de resurse umane adaptată la provocările realității de business actuale.  Astfel, atât oamenii de afaceri prezenți, cât şi specialiștii în HR vor putea afla, dacă vor vizita zona expozanților, despre cursurile de limbi străine, dar şi despre programele lingvistice pentru managerii din companii, pe care A_BEST le pune la dispoziție.

“Placement Tests” pentru participanții la conferinţă

Vizitatorii standului A_BEST din cadrul Expozitiei HRevolution îşi vor putea evalua nivelul de cunoaştere a limbii engleze pentru afaceri, printr-o serie de teste oferite special de echipa A_BEST. Pe baza rezultatelor pe care participanţii la conferinţă le vor obţine la testele respective, echipa centrului îi va informa pe cei interesaţi ce examen LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI –  English for Business este potrivit nivelului lor actual de cunoaştere a limbii engleze.

Totodată, cei ce parcurg testul, vor afla şi cum se pot pregăti pentru a obţine un punctaj cât mai mare la examenul propriu-zis, căci din 2009, A_BEST este acreditat pentru organizarea examenelor LCCI. Diplomele sunt recunoscute internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companii din întreaga lume.

Nerăbdătoare să îşi întâmpine vizitatorii, echipa A_BEST va fi tot timpul pregătită să ofere informaţii cu privire la toată gama de cursuri pe care le organizează. De asemenea, participanții la conferinţă vor putea afla şi despre programele pe care A_BEST le pregăteşte în viitor.

Ofertă variată de cursuri de limbi străine

 Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă cursuri de limbi străine din cele mai diverse. Astfel, cei interesaţi se pot înscrie atât la cursuri de limbi străine ce vizează limbajul general, cât şi unul specializat. De asemenea, A_BEST organizează frecvent cursuri de limba română pentru expaţi. Mai mult decât atât, începând de anul acesta, A_BEST a devenit şi reprezentantul oficial al Meridian School of English, parte a Tellus Group Ltd, din Marea Britanie, pentru programele English Language Training, Work Experience şi English Language Scholarship, putând să-și trimită cursanții la studiu în Portsmouth sau Plymouth.

A_BEST, la Conferinţa HRevolution

Centrul de Limbi Străine A_BEST se alătură expozanţilor care îşi vor prezenta serviciile în cadrul celei de-a opta Conferinţe Anuale HR Club, denumită HRevolution. De altfel, nu este pentru prima dată când A_BEST participă la evenimentele organizate de HR Club, Asociaţia Profesioniştilor de Resurse Umane din România. În cadrul evenimentului din toamna aceasta, echipa A_BEST vine în sprijinul practicienilor din domeniul resurselor umane cu oferte de cursuri de limbi străine pentru angajaţii din cadrul companiilor în care aceştia lucrează. Cursurile sunt adaptate specificului fiecărei organizaţii, iar programul de curs este flexibil.

HRevolution, cea de-a opta ediţie a Conferinţei Anuale HR Club este unul din cele mai importante evenimente ale anului din domeniul resurselor umane. Conferinţa va avea loc pe 31 octombrie 2012, la hotelul Radisson Blu din Bucureşti.

În cadrul conferinţei, speakeri internaţionali apreciaţi în toată lumea vor prezenta strategii inovatoare de management şi metode noi de abordare a activităţilor de resurse umane, vor oferi exemple concrete și instrumente de lucru practice bazate pe mulţi ani de experienţă.

Mai multe informaţii despre Conferinţa HRevolution găsiţi aici.

 Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.