Eşti pasionat de limba portugheză? Poţi recunoaşte cuvintele, dar îţi este greu să te exprimi? Din noiembrie 2012, echipa de traineri A_BEST îţi vine în ajutor, prin organizarea unor cursuri de limba portugheză, nivel începător, în sistem mini-grupă.

Cursurile de portugheză, nivel începător au loc o dată pe săptămână, după programul de lucru, şi se desfăşoară pe parcursul a două ore de studiu.

Portugheza face parte din grupul limbilor romanice şi este vorbită în prezent de peste 180 milioane de oameni. Cei mai mulţi vorbitori înnăscuţi sunt în Portugalia şi Brazilia, ţări în care, de altfel, portugheza este limba oficială. Totodată, portugheza este, alături de spaniolă, cea de-a treia cea mai vorbită limbă străină în Europa. În plus, conform statisticilor, tot mai multe persoane îşi doresc să înveţe limba portugheză. Acest lucru face ca portugheza să ocupe locul patru în lume în rândul celor mai căutate limbi pe care oamenii vor să le cunoască, conform www.ethnologue.com.

Cursanţi implicați, traineri dedicaţi, rezultate rapide

“Mai multă implicare, rezultate mai rapide”, pare să fie deviza echipei A_BEST pentru cursanţii care vor să comunice în limba portugheză. “Cu cât un cursant va arăta mai multă disponibilitate de a învăţa portugheza, cu atât abilităţile lui de a comunica în această limbă se vor dezvolta mai repede”, susţine Nicoleta Stroie, Coordonator Cursuri Corporate în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST. Potrivit acesteia, “cursanţii trebuie să comunice şi să scrie cât mai mult pentru a reuşi să înveţe un număr mai mare de cuvinte şi fraze în portugheză.” Totodată, Nicoleta Stroie recomandă ca “adulţii să asculte şi să citească, în particular, despre lucrurile care le plac şi pe care le pot înţelege chiar şi parţial în limba portugheză.”

Traineri experimentați, atmosferă relaxată

Eficienţa în studiul limbii portugheze depinde însă şi de implicarea şi creativitatea unui trainer. Echipa A_BEST este formată din traineri foarte bine pregătiţi, cu experienţă în predarea limbilor străine pentru adulţi. Aceștia folosesc o metodă de predare interactivă, iar cursanţii care se înscriu la cursurile deschise de limba portugheză pentru începători vor primi, periodic, o serie de teste, prin care pot măsura rezultatele acumulate pe parcursul şedinţelor de curs. Se oferă cursanţilor atât suporturi de curs, cât şi materiale de lucru personalizate gratuite, care să-i ajute să înveţe mai uşor. Mai mult decât atât, atmosfera din timpul sesiunilor de curs este una relaxată, care încurajează interacţiunea.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 5% la cursurile de portugheză, nivel începător, pentru cursanţii care vor să studieze cu un coleg de serviciu sau cu un prieten.

Persoanele adulte interesate pot să se înscrie la cursurile de limba portugheză, nivel începător, în sistem mini-grupă, ce se vor derula în perioada 23 noiembrie 2012 – 22 martie 2013. Cursurile au loc o dată pe săptămână, în fiecare vineri, între orele 18.30 – 20.30. Şedinţele totalizează un număr de 30 de ore, structurate în 15 sesiuni de curs.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba portugheză, nivel începător, găseşti aici.

Pentru înscrieri rapide ne poţi suna la 0762.274.914 sau ne poţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.