Cea de-a şasea aniversare a Centrului de Limbi Străine A_BEST a avut loc sâmbătă, 15 noiembrie 2014, în cadrul clubului Old City din Bucureşti şi a reunit aproape 30 de participanţi. Şi în acest an, echipa A_BEST şi-a invitat trainerii şi colaboratorii, pentru a trece în revistă realizările din 2014 şi pentru a se relaxa în cadrul unei petreceri de karaoke.

Peste 45 de proiecte corporate în anul 2014

În prima parte a evenimentului aniversar, Aura Ipate, General Manager A_BEST, a făcut o aniversare_3scurtă prezentare a principalelor realizări ale centrului de limbi străine din 2014. Printre acestea, se numără derularea de proiecte corporate pentru peste 45 de companii multinaționale de top, din Bucureşti şi din țară (Ploieşti, Cluj, Brașov, Timişoara, Deva, Brăila etc), atât pe segmentul de cursuri de limbi străine pentru afaceri, cât și în aria traducerilor specializate.

Totodată, este de remarcat faptul că în anul 2014, echipa A_BEST a derulat cele mai multe serii de workshop-uri şi pre-testări Cambridge (TKT, IELTS, CAE etc) pentru aniversare_5profesorii şi elevii de liceu.Tot pentru aceştia, A_BEST a organizat pe 25 septembrie seminarul „Ziua Europeană a Limbilor Străine – o incursiune în cultura europeană”, celebrând evenimentul european prin dezbateri şi jocuri interactive.

Un alt eveniment important organizat de A_BEST anul acesta a fost seminarul „Limba română, pe agenda expaţilor”, la care au participat peste 30 de persoane, printre care s-au numărat directori de companii, specialişti din domeniul resurselor umane şi studenţi ai Academiei de Studii Economice București – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine.

La fel ca în anii precedenţi, A_BEST a participat la evenimente de business importante, cum ar fi Gala Premiilor de Excelenţă HR Club, ediţia a VI-a, şi conferinţele „Meet the Woman” ale Organizaţiei Femei în Afaceri.

Un alt moment obişnuit la fiecare ediţie de sărbătoare l-a reprezentat acordarea distincţiilor aniversare trainerilor şi traducătorilor A_BEST, care au contribuit prin activitatea lor la dezvoltarea proiectelor lingvistice pe care echipa noastră le-a derulat până în prezent.

aniversare_4Karaoke party pentru invitaţii A_BEST

În partea a doua a celei de-a şasea aniversări a Centrului de Limbi Străine A_BEST, invitaţii au dat curs provocării echipei noastre de a participa la o petrecere de karaoke. Astfel, toţi participanţii au avut la dispoziţie un playlist actual cu melodii româneşti şi străine, un DJ entuziast convingându-i pe toţi invitaţii să ia parte la distracţie.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei şase ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.

Fotografiile au fost realizate de Bogdan Radu