Centrul de Limbi Străine A_BEST se alătură campaniei „Fii parte dintr-o viaţă”, derulată de Fundaţia Inocenţi – Filiala Bucuresti, prin care salariaţii pot dona 2% din venituri copiilor nevoiaşi din Bucureşti, pe care fundaţia îi susţine. Cu fondurile obţinute din aceste donaţii, organizaţia non-guvernamentală îşi propune să îi ajute pe copiii şi familiile acestora aflaţi în dificultate, pentru a avea o viaţă mai bună.

În cadrul campaniei „Fii parte dintr-o viaţă”, prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, salariaţii pot direcţiona 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit înfiinţată conform ordonanţei 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.

Fundaţia Inocenţi a început să utilizeze această metodă încă din momentul în care a apărut cadrul legal necesar. Iniţial, campania s-a adresat colegilor şi prietenilor, iar pe parcurs a inclus atât instituţii, cât şi companii”, spun reprezentanţii organizaţiei. Potrivit acestora, în anul 2007, după publicarea în Monitorul Oficial a Normelor Metodologice privind direcţionarea celor 2% din impozitul pe venit, Fundaţia Inocenţi a strâns aproximativ 2700 de cereri la nivel naţional.

Centrul de Limbi Străine A_BEST susţine activităţile Fundaţiei Inocenţi încă din anul 2009 şi se implică activ în proiectele pe care organizaţia le desfăşoară. Printre acestea se numără: „Policlinica veselă”, „Gala Moş Nicolae pentru copii cu dizabilităţi”, „Ghiozdănelul vesel” etc.

Persoanele interesate să susţină campania „Fii parte dintr-o viaţă” pot completa un formular care poate fi descărcat de pe pagina de internet a Fundaţiei Inocenţi (www.inocenti.ro), Secţiunea 2%, formular pentru Filiala Bucureşti (puteţi accesa un model aici).

Fundaţia cu scop umanitar Inocenţi este o organizaţie non-guvernamentală, nonprofit, care sprijină copiii defavorizaţi şi familiile acestora, fără a face discriminări legate de naţionalitate, sex, religie sau apartenenţă politică. Misiunea Fundaţiei Inocenţi este aceea de a oferi sprijin copiilor şi familiilor acestora aflaţi în nevoie, pentru a avea o viaţă mai bună.

Contact:

Fundaţia Inocenţi: Ioana Ştefănescu| ioana.stefanescu@inocenti.ro |0741.75.40.40