Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cea de-a treia ediţie a seminarului „Limba română pe agenda expaţilor”, care va avea loc pe 5 noiembrie 2015, între orele 17.30 – 19.30, la Hotelul Cişmigiu din Bucureşti. Evenimentul se adresează profesioniştilor de resurse umane din companiile multinaţionale.

Invitatie_seminar_5_nov_2015Ediţia a treia a seminarului „Limba română pe agenda expaţilor” îl are ca invitat pe Paolo Coletto, Chief Financial Officer şi Board Member, în cadrul companiei Generali România. El va susţine o prezentare pe tema „Experienţa de expat în sala de curs.”

Seminarul va include şi un moment interactiv, reprezentat de susţinerea unei secvenţe demonstrative dintr-o lecţie de limba română pentru expaţi, câţiva participanţi urmând să joace rolul cursanţilor. Totodată, în cadrul evenimentului din acest an va fi lansat manualul de limba română pentru expați, realizat de echipa de traineri a Centrului de Limbi Străine A_BEST.

În ultimii ani, datorită expansiunii companiilor multinaţionale în ţara noastră, a crescut şi interesul pentru integrarea managerilor expaţi în mediul de afaceri românesc. Ca urmare a acestui fapt, există un trend crescător în ceea ce priveşte cumpărarea serviciilor de training lingvistic, de către departamentele de resurse umane, care au în vedere ca programele de pregătire să fie adaptate nevoilor de lucru ale cursanţilor expaţi.

Despre ediţiile anterioare “Limba română pe agenda expaţilor”

La celelalte două ediţii ale seminarului “Limba română pe agenda expaţilor”, organizate pe 27 februarie 2014 şi 26 februarie 2015, au participat peste 60 de persoane, iar printre acestea s-au numărat directori de companii, specialişti din domeniul resurselor umane şi studenţi ai Academiei de Studii Economice București – Facultatea de Administrarea Afacerilor, cu predare în limbi străine. În ceea ce privește invitații speciali ai edițiilor anterioare, aceștia au fost reprezentanți ai companiilor AUTO.ro şi Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos, care au vorbit despre experiența studiului limbii române, în calitate de cursanţi expaţi.

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

Parteneri: Generali România, Femei în Afaceri, Fundaţia Inocenţi, FABIZ, Open4Business, A_BEST Business Lounge, 1TedJob, ConfidentPR, Fundaţia CAESAR, Top Movers.

Parteneri media: Comunicatedepresa.ro, Business Woman, Debizz

Despre A_BEST                                  

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste șase ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.