Au început înscrierile pentru cursurile A_BEST de limbi străine din sesiunea de primăvară. Până pe 28 martie 2014, te poţi înscrie la unul din cursurile de grupă pe care echipa A_BEST le-a pregătit pentru perioada aprilie – iunie 2014. Înscrie-te la un curs de engleză, germană, portugheză sau rusă şi învaţă o limbă străină cu entuziasm. Şedinţele de curs se deruleză atât după-amiaza, cât şi seara sau în weekend (sâmbăta).

Traineri dedicaţi, predare comunicativă

limbi_straineLa Centrul de Limbi Străine A_BEST vei interacţiona cu o echipă de traineri dedicaţi, cu experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte. În cadrul şedinţelor de curs, trainerii A_BEST utilizează metoda comunicativă, pentru a-ți putea folosi cunoştinţele acumulate într-o limbă străină, în diferite contexte sociale. Cursurile pun accent pe fluența cursanţilor, sesiunile de training bazându-se pe comunicare: discuții, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc.

Engleza, cea mai vorbită limbă străină în UE

„Cele mai vorbite cinci limbi străine în Uniunea Europeană sunt engleza (38%), franceza (12%), germana (11%), spaniola (7%) şi rusa (5%)”, potrivit unui Eurobarometru cu tema „Europenii şi limbile lor”, publicat de Comisia Europeană în 2012. Totodată, conform aceleiaşi surse, o mare parte dintre europeni (61%) consideră că obținerea unui loc de muncă în străinătate îi ajută să asimileze mai ușor o limbă străină. Puțin mai mult de jumătate dintre aceștia (53%) împărtășesc această părere cu privire la folosirea limbii străine respective la locul de muncă (inclusiv în călătoriile de afaceri în străinătate). Un procent mai mic (46%) dintre aceștia fac referire la posibilitatea de a studia în străinătate sau de a folosi limba străină pe care o cunosc în vacanțele în afara țării.

Înscrie-te la un curs de grupă A_BEST!

În sesiunea de primăvară te poţi înscrie la cursurile de grupă organizate pentru limbile engleză, germană, portugheză sau rusă, cu începere din aprilie 2014.

Cursurile de limba engleză, pentru diferite niveluri de studiu (începător plus, pre-intermediar, intermediar) au loc după-amiaza (luni şi miercuri, de la ora 16.00), seara (luni şi miercuri, sau marţi şi joi, de la ora 18.30) sau sâmbăta (de la ora 09.30).

Cursurile de limba germană, pentru nivelurile începător sau începător plus au loc seara (marţi şi joi, de la ora 18.30) sau sâmbăta (de la ora 12.30).

Cursurile de limba portugheză, pentru nivelurile începător sau începător plus au loc seara  (marţi şi joi, de la ora 18.30) sau sâmbăta (de la ora 12.30).

Cursurile de limba rusă, pentru nivel începător au loc seara (luni şi miercuri, de la ora 18.30).

Pentru a vizualiza Calendarul complet al cursurilor de limbi străine destinate persoanelor adulte şi pentru a afla toate detaliile despre organizare, înscriere, tarife şi trainerii care vor susţine cursurile, click aici.

Înscrieri: 0762.274.914 / 0371.018.190 / office@abest.ro

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste cinci ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.