Echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST susţine campania „2% pentru Fundaţia Inocenţi”, prin care salariaţii pot dona până la 2% din impozitul pe venit copiilor nevoiaşi din Bucureşti, pe care Fundaţia Inocenţi – Filiala Bucureşti îi sprijină. Cu fondurile obţinute din aceste donaţii, organizaţia non-guvernamentală îşi propune să ofere servicii şi sprijin educaţional copiilor şi tinerilor aflaţi în dificultate.

Fundatia InocentiÎn cadrul campaniei „2% pentru Fundaţia Inocenţi”, prin intermediul prevederii 2% din Codul Fiscal, salariaţii pot direcţiona 2% din impozitul pe venit către o entitate nonprofit înfiinţată conform ordonanţei 26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii.

Persoanele interesate să susţină campania „2% pentru Fundaţia Inocenţi” pot completa un formular care poate fi descărcat de pe pagina de internet a Fundaţiei Inocenţi (www.inocenti.ro), Secţiunea 2%, formular pentru Filiala Bucureşti (puteţi accesa un model aici).

Fundaţia cu scop umanitar Inocenţi este o organizaţie non-guvernamentală, nonprofit, care sprijină copiii defavorizaţi şi familiile acestora, fără a face discriminări legate de naţionalitate, sex, religie sau apartenenţă politică. Misiunea Fundaţiei Inocenţi este aceea de a oferi sprijin copiilor şi familiilor acestora aflaţi în nevoie, pentru a avea o viaţă mai bună.

Contact:

Fundaţia Inocenţi: Ioana Ştefănescu| ioana.stefanescu@inocenti.ro|0741.75.40.40