În perioada 25.02.2013 – 15.04.2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba italiană, nivel începător, în sistem grupă. Astfel, persoanele care vor să înveţe să converseze în limba italiană se pot înscrie la cursurile predate de trainerii A_BEST. Viitorii participanţi la şedinţele de pregătire vor beneficia de o serie de avantaje, printre care se numără şi discounturi atractive.

dreamstimeextrasmall_3822115Începând din 25 februarie 2013, echipa A_BEST va desfăşura la sediul său, din B-dul Dacia, nr. 39,  cursuri de limba italiană, pentru nivel începător, în sistem grupă. Şedinţele de training au loc de două ori pe săptămână, luni şi miercuri, între orele 16.00 – 18.00.

Adulţii care se încriu la cursurile de limba italiană, nivel începător, au următoarele BENEFICII:

–  gratuitatea primei şedinţe de curs;

–  suporturi de curs (manual, fişe de lucru) gratuite;

sisteme de discount avantajoase (ex.: 5% pentru colegii de serviciu; 10% pentru studenţi);

– un ghid de Conversaţie Român-Englez-Francez-German gratuit, în format electronic, care poate fi folosit în orice călătorie.

Curs interactiv de limba italiană

În prezent, limba italiană este vorbită de peste 125 de milioane de oameni, iar dintre aceştia, 70 de milioane sunt vorbitori nativi, potrivit enciclopediei Ethnologue.

Persoanele care vor să înveţe să poarte o conversaţie de bază în limba italiană pot participa la cursurile de pregătire organizate la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST, din B-dul Dacia, nr. 39, zona Piaţa Romană, lângă ASE. Trainerii noştri oferă  suporturi de curs gratuite şi materiale de studiu personalizate, care îi vor ajuta pe viitorii cursanţi să asimileze mai uşor limba ţintă, printr-o metodă interactivă. Totodată, cursanţii vor primi, periodic, o serie de teste, prin care pot măsura rezultatele pe care le-au acumulat pe parcursul şedinţelor de pregătire.

Pentru înscrieri ne puteţi contacta la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Mai multe informaţii despre cursurile de limbi străine, pe care A_BEST le desfăşoară în perioada februarie-aprilie 2013, găsiţi accesând secţiunea Calendar cursuri de pe site-ul A_BEST.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.