Centrul de Limbi Străine A_BEST şi-a completat portofoliul de acreditări pentru limba engleză cu încă o certificare

Bucureşti, 16 august 2016. A_BEST (https://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România a fost autorizat să organizeze programul de specializare pentru calificarea „Comunicare în limba engleză”, de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC), în conformitate cu prevederile Ordonanţei Guvernului nr. 129/2000, republicată.

Autorizatie ANC limba englezaCertificarea acordată de către Autoritatea Naţională pentru Calificări (ANC) recunoaşte Centrul de Limbi Străine A_BEST ca furnizor de formare profesională pentru organizarea cursului „Comunicare în limba engleză” – nivel mediu (perfecţionare), un curs autorizat de ANC, prin Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice. Diploma obţinută în urma promovării examenului „Comunicare în limba engleză” are valabilitate nelimitată în timp şi este recunoscută atât la nivel naţional, cât şi în Uniunea Europeană. Totodată, diploma de absolvire este însoţită de un supliment descriptiv care prezintă detalierea competenţelor dobândite.

„Ne-am dorit această acreditare în portofoliul nostru deoarece în ultimul an am înregistrat tot mai multe solicitări din partea persoanelor fizice care îşi doresc să urmeze un curs de limba engleză autorizat ANC. Din estimările noastre, principalul motiv pentru care un astfel de curs este atât de căutat îl constituie posibilitatea imediată de a obţine un job sau de a avansa în carieră, în special într-o instituţie publică”, declară Aura Ipate, fondator al Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Programul de specializare pentru calificarea „Comunicare în limba engleză” permite unei persoane să obţină anumite competenţe profesionale, cum ar fi îmbunătăţirea comunicării în situaţii conversaţionale de zi cu zi şi de afaceri. Totodată, cei care promovează acest curs pot utiliza vocabularul acumulat la curs în contexte noi şi astfel pot dobândi uşurinţă în asumarea diferitelor roluri în viaţa cotidiană și în afaceri.

Centrul de Limbi Străine A_BEST deţine în portofoliul său alte două acreditări internaţionale pentru obţinerea unor certificate care atestă utilizarea cunoştinţelor de limba engleză în mediul de afaceri sau comunicarea zilnică. Este vorba despre certificarea ECL (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages), care se adresează în special persoanelor care vor să studieze în străinătate, celor care şi-au propus să lucreze în domeniul cercetării sau să obţină un loc de muncă în ţările din Europa sau din lume. De asemenea, Centrul de Limbi Străine A_BEST este acreditat Pearson LCCI Qualifications (London Chamber of Commerce and Industry), pentru organizarea examenelor Pearson LCCI – English for Business. Certificatele Pearson LCCI sunt recunoscute internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companii din toată lumea.

Despre A_BEST                                 

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați;  testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe https://abest.ro/.