“Premiul de Excelență pentru Carieră și Impact în Societate”, în cadrul “GALEI PĂRINȚILOR – EDUCAȚIE pentru VIITOR”

“Gala Părinților” a dovedit, pe 20 ianuarie, la Ateneul Român, că interesul pentru educație nu doar există, ci este în creștere. Cele 22 de personalități, experți și specialiști din 15 domenii educationale au adus contribuții semnificative. Alături de ei, 72 de premianți printre care și 12 copii campioni, au fost dovada că educația are puterea de a transforma vieți.

900 de părinți s-au reunit pentru a descoperi și schimba viitorul copiilor lor la Ateneul Român alături de personalități, experți și specialiști de renume.
La invitația organizatorilor evenimentului, și anume Fundația Zâmbetul de Copil, EDUPART – Federația Națională a Părinților, FONPC – Federația Organizațiilor Nonguvernamentale pentru Copii și MBA Kids Academy, Aura Icodin, Fondatoarea și CEO-ul A_BEST, a avut avea plăcerea de a lua cuvântul și de a-și împărtăși din expertiză, în cadrul Galei.

Aura a vorbit audienței despre super puterea limbilor străine în viața noastră și a copiilor noștri și a primit din partea organizatorilor “Premiul de Excelență pentru Carieră și Impact în Societate”.