cu Aura Icodin – A_BEST și Loreda DRAGOMIR – Head Hunting Agency

Joi, 01 februarie 2024, în intervalul orar 15.00 – 16.00, Aura Icodin, Fondator & CEO A_BEST și Loreda Dragomir, Managing Partner Head Hunting Agency, vor susține un webinar, cu tema „Ascensiunea în mediul de business prin UPSKILLING și RESKILLING”.

Ce vom dezbate, mai exact?

📌 care sunt beneficiile învățării de-a lungul vieții pentru dezvoltarea personală și profesională;
📌 diferențele dintre upskilling și reskilling;
📌 avantajele companiilor care dezvoltă programe coerente de upskilling și reskilling pentru angajați;
📌 smart-future – cum să investești cel mai inteligent în viitorul resursei umane a companiei / cel mai eficient pentru a-ți transforma angajații în cea mai bună versiune a lor din viitor;
📌 cum să ajuți colegii să depășească barierele lingvistice, mai ales în cadrul companiilor cu activitatea bogată internațională și echipe mixte;
📌 aspecte cheie referitoare la eficientizarea bugetului Departamentului HR pentru anul 2024, cu focus pe dezvoltarea organizației prin investiția în oameni.

Sesiunea se va desfasura online, joi, 01 februarie 2024, între orele 15.00 și 16.00, pe platforma Zoom. Vei primi linkul sesiunii si datele de conectare dupa inscriere.

Pentru detalii și înscrieri: office@abest.ro, 0762 274 914.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre centrele independente de top din România, pentru învățarea limbilor străine de către români și expatriați. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, peste 400 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

Despre Despre Head Hunting Agency

La aniversarea de 10 ani (decembrie 2023), CNA International Executive Search și-a schimbat denumirea în Head Hunting Agency, oferind aceleași servicii de calitate de head hunting și executive search, recrutare, selecție, reconversie profesională, coaching, formăr etc.

Head Hunting Agency este condusă de Loreda Silvia Dragomir, care are peste 18 ani experiență în consultanță resurse umane în Romania și în regiune și care a coordonat cu succes mii de proiecte de recrutare, în industrii variate, precum industria auto / inginerie / producție, industria farmaceutică și medicală, FMCG și Retail, dar și energie, banking și servicii financiare și tehnologie.