De fiecare dată, înainte de susţinerea unui examen, cei mai mulţi dintre noi vrem să ştim cât de bine suntem pregătiţi pentru testul respectiv. Cel mai bine ne putem verifica cunoştinţele printr-o pre-testare. Metoda este cu atât mai eficientă cu cât realizarea ei în condiţii de examen ne pregăteşte mai bine pentru testul final. Dacă examenul pe care vrem să-l susţinem se bucură de recunoaştere internaţională, atunci cu siguranţă pregătirea dinaintea marii „provocări” este mult mai intensă. Un bun exemplu aici îl reprezintă testările Cambridge.

studiuDacă vreţi să vă familiarizaţi cu atmosfera, rigoarea şi cerinţele de la examenele Cambridge, pre-testarea reprezintă un element cheie. Aceasta înseamnă, practic, o simulare a testărilor propriu-zise, care vă ajută să căpătaţi încredere în forţele proprii.

Pre-testarea IELTS: Studiu sau job peste hotare?

Mulţi dintre noi vrem să ne perfecţionăm comunicarea în limba engleză în viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, unii se pot gândi chiar la studiul la o universitate, ori la găsirea unui loc de muncă peste graniţele ţării. În aceste situaţii, obţinerea unei diplome internaţionale reprezintă un avantaj. Pre-testarea pentru examenul IELTS (format Academic sau General Training) vizează cele trei competenţe: Reading (Citire), Listening (Înţelegerea textului) şi Writing (Scriere).

Reuşita la examenele Cambridge, cu echipa A_BEST

A_BEST poate desfăşura pre-testări pentru examinările Cambridge din octombrie 2012. Trainerii noştri sunt tineri, dinamici, au experienţă în predarea limbii engleze atât adulţilor, cât şi copiilor şi vă aşteaptă la înscrierile pentru pre-testările IELTS, care au loc la sediul A_BEST din Str. G-ral Ernest Broşteanu nr. 15, sector 1, Bucureşti (Piaţa Romană – Dorobanţi).

Puteţi citi despre pre-testarea IELTS şi aici.

Mult succes!