Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de pregătire pentru testările IELTS şi CAE, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă (3 persoane). La şedinţele de pregătire se poate înscrie orice persoană interesată de cele două testări recunoscute la nivel internaţional. Cursurile de pregătire au loc la sediul A_BEST din Piaţa Romană, iar programul este flexibil.  

Testarea IELTS, recunoscută în 135 de ţări 

Încă din anul 1989, testarea IELTS (International English Language Testing System) Exam-Success-or-Failure-w[fusion_builder_container hundred_percent=reprezintă un model de referinţă pentru examenele în limba engleză care se organizează periodic. Potrivit site-ului oficial www.ielts.com, peste 7000 de organizaţii, agenţii guvernamentale sau companii multinaţionale din 135 de ţări recunosc punctajele IELTS ca indicatori valizi şi siguri pentru capacitatea unei persoane de a comunica în limba engleză în viaţa de zi cu zi.

IELTS este disponibil în două formate: Academic (util pentru admiterea la cursuri universitare şi postuniversitare) şi General Training (necesar pentru candidaţii care pleacă într-o ţară în care se vorbeşte limba engleză, fie pentru a studia, fie pentru a lucra.

Testarea CAE, recunoscută de peste 4000 de instituţii

Peste 4000 de instituţii educaţionale, departamente guvernamentale şi de business recunosc  certificatul CAE (Cambridge English: Advanced) ca fiind o dovadă a cunoştinţelor avansate de limba engleză. Certificatul CAE poate fi utilizat cu succes pentru a aplica la universităţile de top din Marea Britanie, alte ţări europene şi Australia. Pregătirea pentru obţinerea certificatului CAE este utilă pentru dobândirea competenţelor necesare oricărei persoane care doreşte să studieze sau să lucreze într-o ţară vorbitoare de limba engleză.

Punctaje maxime la IELTS şi CAE, cu echipa A_BEST

Persoanele interesate să obţină punctaje cât mai mari la testările IELTS şi CAE se pot înscrie la cursurile de pregătire pe care echipa A_BEST le organizează. Simulările de la şedinţele de pregătire au o structură asemănătoare cu cele care se folosesc la examenele propriu-zise.

Trainerii A_BEST pun la dispoziţia cursanţilor modele de teste de pregătire pentru cele patru niveluri de evaluare în limba engleză. Materialele realizate de echipa A_BEST cuprind recomandări pentru fiecare probă a testelor IELTS şi CAE, cu exemple şi aplicaţii practice.

Trainerii A_BEST au o excelentă pregătire academică şi experienţă relevantă în predarea limbilor străine pentru elevi şi adulţi.

Reduceri pentru colegii care studiază impreună

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 10% în cazul a cel puţin 2 participanţi din cadrul aceleiaşi firme/ în cazul a cel puţin 2 persoane fizice care se cunosc şi hotărăsc să studieze împreună. De asemenea, se oferă o reducere de 10% pentru elevi/ studenți/ masteranzi, în baza carnetului de elev/ student/ masterand validat la zi.

Discounturile nu se cumulează.

Centrul de Limbi Străine A_BEST asigură pregătirea aferentă susţinerii examenului, testarea propriu-zisă fiind organizată de instituţiile abilitate.

Mai multe informaţii despre cursurile de pregătire pentru testările IELTS şi CAE, în sistem individual/ pereche/ mini-grupă, puteţi găsi aici: https://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Pentru înscrieri ne puteţi suna la 0762.274.914 sau ne puteţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei şase ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.

Sursă foto aici.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]