A_BEST, unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România, cu o experienţă de 9 ani pe piaţă, organizează o nouă sesiune de cursuri de limbi străine (perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2018), la sediul său din Piaţa Romană – Dorobanţi. Înscrie-te la un curs de engleză, germană, spaniolă, portugheză, suedeză sau rusă şi îţi poţi perfecţiona aptitudinile de exprimare într-o limbă străină.

sesiune de cursuri de limbi straineCursurile de limbi străine A_BEST sunt concepute pentru a te ajuta să îţi dezvolţi vocabularul şi să poţi comunica într-o limbă străină. Lecţiile de curs sunt interactive şi pun accent pe dezvoltarea fluenţei pentru ca tu să asimilezi mai uşor limba străină pe care vrei să o studiezi.

Trainerii de la cursuri adaptează materialele de lucru domeniului în care activezi, astfel încât să te poţi regăsi în activităţile predate în timpul lecţiilor, fie că este vorba de teme legate de mediul de afaceri, fie de subiecte din viaţa de zi cu zi. Mai mult decât atât, grupele de curs au un număr de minimum 5 – maximum 8 participanţi, pentru ca predarea să fie cât mai eficientă, iar tu să poţi interacţiona cu ceilalţi colegi şi, de ce nu, să îţi faci prieteni noi.

Pe parcursul lecţiilor trainerii îţi vor monitoriza progresul, cu ajutorul unor evaluări, şi îţi vor oferi sfaturi astfel încât să capeţi încredere în abilităţile tale de comunicare într-o limbă străină.

Beneficiile cursurilor A_BEST:

Dacă te înscrii la unul din cursurile pe care A_BEST le organizează în perioada noiembrie 2017 – ianuarie 2018, ai următoarele beneficii:

  • metodă de predare interactivă (Communicative Language Teaching);
  • orar flexibil: cursurile au loc seara, după programul de lucru, sau în weekend (sâmbăta);
  • cursuri structurate pe diverse niveluri de limbă, conform Common European Framework – A1.1, A1.2., B1.1., B1.2., B2.1. etc;
  • grupe restrânse, cu 5 – 8 participanţi, pentru eficienţa predării;
  • traineri cu vocaţie, acreditări internaţionale şi experienţă în predarea limbilor străine pentru persoanele adulte;
  • este uşor să ajungi la cursuri: loc de desfăşurare ultracentral (zona Piaţa Romană – Dorobanţi, Str. General Ernest-Broşteanu, nr 15, corp A, sector 1, intersecţie cu Calea Dorobanţi, în spate la British Council şi Tucano Coffee);
  • beneficiezi de un discount de 10% dacă te înscrii la curs cu un prieten/ coleg.

Calendarul cursurilor de limbi străine, sesiunea noiembrie 2017 – ianuarie 2018, poate fi accesat aici: https://abest.ro/ro/calendar-cursuri-a_best/.

Înscrierile se fac la adresa de email office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762 274 914

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înființat în 2008 și este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice. Pentru detalii, vă invităm pe https://abest.ro/.