În luna octombrie 2012, Centrul de Limbi Străine A_BEST te provoacă să-ţi scoţi la iveală spiritul antreprenorial. Reuşita într-o întâlnire de afaceri nu depinde doar de abilitatea de a stabili parteneriate, ci şi de o comunicare cursivă într-o limbă străină. De aceea, adulţii interesaţi să îşi îmbunătăţească capacitatea de a se exprima în limba engleză, într-un mediu de afaceri, se pot înscrie la cursurile engleză de afaceri, pentru nivel mediu, predate de echipa de traineri A_BEST.

Cursurile A_BEST de limba engleză pentru afaceri –  reuşita dvs în negocieri

Cursurile de limba engleză pentru afaceri îşi propun să te ajute să îţi dezvolţi abilităţile lingvistice atunci când eşti nevoit să utilizezi limba engleză în cadrul întâlnirilor de business, cu ocazia diverselor prezentări, comunicări telefonice, via e-mail etc. “Cursurile organizate pentru adulţii care cunosc engleza la un nivel mediu sunt eficiente în ceea ce priveşte îmbunătăţirea comunicării la locul de muncă şi în afacerile internaţionale. O comunicare cât mai bună în limba engleză te ajută să câştigi încrederea partenerilor tăi în orice întâlnire profesională”, a declarat Nicoleta Stroie, Coordonator Departament Cursuri Corporate, în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Prin cursurile de limba engleză pentru afaceri, echipa de traineri A_BEST îşi propune ca viitorii cursanţi să poată participa activ la întâlnirile de afaceri, şedinţe sau negocieri. În acest sens, trainerii vor încuraja cursanţii să se implice permanent în discuţii în cadrul şedinţelor de grup. De asemenea, printre obiectivele cursului se numără atât înţelegerea, cât şi redactarea corespondenţei de afaceri. Nu în ultimul rând, cursanţii au la dispoziţie suporturi de curs gratuite, furnizate de edituri britanice de top.

“Pentru că mediul de afaceri este unul competitiv, ce poartă amprenta locului în care se desfăşoară, cursanţii vor fi familiarizaţi inclusiv cu diferenţele culturale specifice”, a adăugat Nicoleta Stroie.

Evaluarea cunoştinţelor, eficienţă în predare

 „În orice activitate desfăşurată, pentru a observa dacă suntem sau nu eficienţi, apelăm la evaluare”, precizează Nicoleta Stroie. Potrivit acesteia, evaluarea periodică a cunoştinţelor cursanţilor se încadrează şi ea în rândul instrumentelor utilizate pentru a avea un act didactic cât mai eficient.

Alege varianta de studiu care ţi se potriveşte

Adulţii care vor să se înscrie la cursurile de limba engleză de afaceri, pentru nivelul mediu, au de ales între două variante. Mai exact, cursanţii pot participa la cursurile deschise, de la sediul A_BEST, care sunt organizate în sistem individual, pereche sau mini-grupe de maximum cinci persoane. Totodată, viitorii participanţi la şedintele de training mai au la dispoziţie cursurile „la comandă”, personalizate, de durată scurtă, medie sau lungă, în regim intensiv sau standard. Acestea se pot desfăşura fie individual, fie în sistem pereche. Totodată, cursurile pot avea loc la sediul companiei în care cursantul îşi desfăşoară activitatea. Astfel, adulţii care lucrează într-un mediu dinamic de afaceri îşi pot alege orarul, perioadele de vacanţă şi colegii.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba engleză pentru afaceri (nivel mediu) găseşti aici, iar Calendarul cursurilor deschise poate fi consultat aici.

Pentru înscrieri rapide ne poţi suna la 0762.274.914 sau ne poţi contacta pe e-mail la office@abest.ro.

 Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Straine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.