Centrul de Limbi Străine A_BEST va organiza în luna decembrie examene ECL  (European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) pentru limbile engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, română şi rusă, în urma cărora participanţii pot obţine un certificat cu recunoaştere internaţională. Persoanele interesate de susţinerea unui astfel de examen se pot înscrie până pe 6 noiembrie, indiferent de limba străină pentru care optează.

Cui se adresează examenul ECL?                                                                                         

Examenul ECL se adresează elevilor, studenţilor, adulţilor şi tuturor celor care doresc să Logo ECLobţină un certificat de recunoaştere a competenţelor lingvistice într-o limbă străină. Cei care vor să se înscrie la testările din decembrie pot alege între limbile engleză, germană, franceză, spaniolă, italiană, română şi rusă. Testele sunt realizate şi evaluate de European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages.

Obţine un „paşaport lingvistic”!

Certificatele cu recunoaştere internaţională ECL se adresează în special persoanelor care vor să studieze în străinătate, celor care şi-au propus să lucreze în domeniul cercetării sau să obțină un loc de muncă în ţările din Europa sau din lume.

Cunoscut şi sub denumirea de „paşaport lingvistic”, certificatul ECL are o valabilitate nelimitată în timp şi este recunoscut  în întreg spaţiul european, în America Centrală şi America de Sud.

Examenul ECL testează capacitatea orală şi scrisă prin care este folosită o limbă străină în comunicarea de zi cu zi. Subiectele pot fi practice, profesionale şi personale, cu un grad de complexitate diferit.

ECL, examen acceptat la BAC

Elevii de liceu care, pe parcursul învăţământului preuniversitar, promovează testările ECL pentru certificarea competenţelor lingvistice în limba engleză (nivel B2), pot obţine echivalarea rezultatelor la Bacalaureat.

Înscrie-te la examenul ECL!

Examenele ECL se organizează pentru toate limbile străine menţionate anterior, în funcţie de nivelul de competenţă lingvistică al fiecărui vorbitor. Astfel, testările vor avea loc pe 4 decembrie (pentru nivelul A2), 5 decembrie (nivelul B1 şi nivelul C1), respectiv 6 decembrie (nivelul B2). Înscrierile pentru susţinerea examenelor, indiferent de nivel, în cadrul Centrului de Limbi Străine A_BEST, se fac până la data de 6 noiembrie 2014, conform calendarului oficial ECL: https://abest.ro/testari/ecl.html.

Pentru înscrieri, ne puteţi contacta la adresa de e-mail office@abest.ro sau la numărul de telefon 0762.274.914.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei şase ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.