În data de 3 noiembrie 2012, doi traineri ai Centrului de Limbi Străine A_BEST au participat la un seminar despre examenul LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI – English for Business. La finalul programului de training, care a avut loc la Cluj-Napoca, cei doi reprezentanţi ai Centrului de Limbi Străine A_BEST, acreditat LCCI în anul 2009, au obținut Certificatul de examinatori pentru proba orală LCCI – English for Business, în baza căruia pot evalua candidaţii.

La începutul lunii noiembrie 2012, a fost organizat programul de training „Centre Orientation and EfB Oral Examiner Seminar”, susţinut de Alan Godsave, Director Regional LCCI. În cadrul evenimentului, acesta a vorbit despre probele examenului LCCI – English for Business şi a făcut clarificări cu privire la organizarea preliminară şi la desfăşurarea testării propriu-zise. Evenimentul a reunit atât profesori de la universităţi de prestigiu, cât şi reprezentanţi ai centrelor de limbi străine din ţară. Printre participanţi s-au numărat Nicoleta Stroie (Coordonator Departament Cursuri Corporate) şi Alexandru Macovescu (trainer intern – dublă specializare), membri ai echipei Centrului de Limbi Străine A_BEST.

Certificate LCCI pentru trainerii A_BEST

Prin participarea la seminarul organizat la Cluj-Napoca, cei doi traineri A_BEST au avut ocazia de a-şi îmbogăţi şi actualiza cunoştinţele despre examenele LCCI, programul de training – un pas important în dezvoltarea profesională a acestora – concretizându-se prin obţinerea Certificatelor de examinatori pentru proba orală LCCI – English for Business.

În prima parte a programului de training, s-a făcut o scurtă prezentare a modului de desfășurare a probei scrise LCCI – EfB, punându-se accent pe redactarea corespondenței de afaceri. Totodată, s-a insistat pe cele mai frecvente greşeli făcute de candidați. În partea a doua a seminarului, s-a discutat despre structura şi desfăşurarea probei orale a examenului LCCI – EfB (modalitatea de evaluare, criteriile de notare etc).

Centrul de Limbi Străine A_BEST, acreditat LCCI, nu a fost la prima participare la un astfel de seminar, A_BEST fiind în permanenţă preocupat să asigure trainerilor săi mijloacele necesare pentru dezvoltarea profesională în mediul lingvistic.

Testările LCCI – English for Business, apreciate de companiile din întreaga lume

Centrul de Limbi Străine A_BEST este acreditat pentru organizarea examenelor LCCI (London Chamber of Commerce and Industry) – International Qualifications from EDI, încă din anul 2009. Diplomele LCCI sunt recunoscute la nivel internaţional şi sunt folosite ca instrumente de angajare de către companii şi universităţi din întreaga lume. Mai multe informaţii despre testările LCCI puteţi găsi pe site-ul oficial.

Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează periodic examene LCCI – English for Business, pentru toate nivelurile. Pentru mai multe detalii: 0762.274.914/ office@abest.ro

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.