Centrul de Limbi Străine A_BEST are plăcerea de a vă aduce la cunoștință detalii despre cea de-a doua ediție a evenimentului „Forum de l’emploi francophone”, organizat de partenerul său, Franco-Jobs.

În cele ce urmează, puteți găsi mai multe detalii.

_______________________________________________________________

În perioada 13-14 septembrie, Franco-Jobs va organiza ce-a de-a doua ediție a evenimentului „Forum de l’emploi francophone”, un eveniment de cariere destinat persoanelor active cu experiență și tinerilor în căutarea unui job. Evenimentul va avea loc într-un cadru relaxant dar profesionist la Hotelul Minerva din București.

Scop și Obiective
Prin acest proiect, Franco-Jobs urmărește conectarea francofonilor activi pe piața muncii cu acei angajatori care oferă oportunități de carieră într-un mediu francofon. Franco-Jobs sprijină candidații cu un nivel bun de limba franceza, indiferent de profilul acestora, în efortul lor de a găsi oferte profesionale atractive și susține companiile din Romania și din țările francophone în procesul de recrutare de candidați cu un potențial profesional ce merită valorificat.

Acces candidați
Evenimentul este deschis tuturor candidaților vorbitori de limba franceza în căutare de oportunități de carieră, stagii sau burse în companii francofone.
Printre domeniile de activitate vizate se numară:
Finanțe/Asigurări/Audit/Bănci/Consultanță/Investiții
Auto/Energie/Industrie/Servicii/Transporturi/ Agricultură
IT/Telecom/Inginerie/Hardware/Software/ Marketing/Media/PR/ Servicii clienți

Oportunității pentru angajatori
Companii, agenții de recrutare și interim precum și structuri francophone din domeniul public administrativ și de învățământ sunt invitate să participe la singurul eveniment de anul acesta al comunității francophone Romania, având ca și subiect recrutarea.
Sunt invitate la eveniment toate companiile dornice să recruteze în prezent sau pe viitor studenți și candidați experimentați pentru echipele lor. Pe parcursul celor două zile ale evenimentului, reprezentanții companiilor vor avea ocazia să-i cunoască îndeaproape la un pre-interviu pe candidați, să le prezinte structura companiei, proiectele și programele de recrutare, să discute contracte de colaborare cu aceștia și, de ce nu, să reprezinte cu succes renumele companiilor lor ca angajatori activi pe piață.
Ofertele de carieră ale companiilor participante vor fi promovate pe site-ul Franco-Jobs.com și pe rețelele sociale înainte, în timpul și după eveniment, iar candidații se vor prezenta la forum cunoscând din timp oportunitățile existente. În plus companiile vor fi la curent cu punctajul obținut de către candidați la testul de limba franceză pe care aceștia îl vor trece la înscriere, și care va fi la dispoziția recrutorilor în « Ghidul expozantului » la secțiunea « Candidat en or ».

Partenerii evenimentului :
Ambasada Frantei, Institutul Francez, Lectoratul Francez, Ubifrance, Campus France, AUF, OIF, Wallonie
Bruxelles, ASAFF, Mediateca Fils, Asociatia Serviciul Apel, Asociatia Recrutorilor din Romania, Liga Studentilor
Romani din Strainatate (LSRS)

Parteneri media :
RFI, Bucarest Hebdo, Le Petit Journal, bestresource.ro
Contact: contact@franco-jobs.com