A_BEST a dat startul înscrierilor pentru cursurile de limba engleză, limbaj general/ de afaceri, nivel începător plus/ mediu, în sistem mini-grupă, la care pot participa adulţii care doresc să comunice eficient în limba engleză. Viitorii cursanţi vor beneficia de suporturi de curs gratuite, dar şi de materiale de lucru personalizate, care să îi ajute să studieze şi să asimileze mai uşor limba ţintă.

În perioada 14 ianuarie 2013 – 04 martie 2013, echipa A_BEST organizează noi cursuri de limba engleză. Trainerii A_BEST îşi aşteaptă cursanţii, de două ori pe săptămână, luni şi miercuri, între orele 18.30-20.30, pentru a pune bazele comunicării în limba engleză. Totodată, echipa noastră va pregăti materiale de lucru adecvate, pentru cursanţii care lucrează într-un domeniu de business şi care au nevoie să comunice în limba engleză la locul de muncă, pentru a putea participa activ la şedinte sau negocieri. 

Engleza, cea mai răspândită limbă din lume

Engleza este cea mai răspândită limbă străină la nivel global. Există peste 400 de milioane de vorbitori nativi şi peste 700 milioane de persoane care cunosc limba engleză, potrivit enciclopediei Ethnologue.

Cursuri de engleză, în weekend

Persoanele care au un program de lucru încărcat se pot înscrie la şedinţele de training organizate în fiecare sâmbătă, între orele 09.00-12.00, la sediul A_BEST. Cursurile au loc în perioada 19 ianuarie -23 martie 2013.

Cursuri intensive de engleză pentru cadrele medicale

În 2013 A_BEST organizează şi cursuri de limba engleză, în sistem mini-grupă, pentru cadrele medicale care vor să obţină un loc de muncă în Marea Britanie. La şedinţele de pregătire, care vor avea loc în perioada 19 ianuarie – 23 martie 2013, se pot înscrie medici,  asistenţi medicali, studenţi la medicină, dar şi alţi profesionişti din domeniul medical. Cursurile se desfăşoară la sediul A_BEST, o dată pe săptămână, sâmbăta, între orele 09.00 – 12.00.

Tematicile pe care trainerii Centrului de Limbi Străine A_BEST le vor aborda în cadrul acestor cursuri intensive de limba engleză includ terminologia medicală, abrevierile medicale, limbajul funcţional în context medical, redactarea unei rețete etc.

 Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 5% la cursurile de engleză, nivel începător plus/ mediu, în sistem mini-grupă, pentru cursanţii care au un coleg de serviciu sau un prieten cu care vor să studieze. Reducerea este valabilă şi pentru cadrele medicale care se cunosc sau care lucrează în cadrul aceleiaşi instituţii.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba engleză/ engleză de afaceri/ engleză intensiv pentru cadrele medicale, precum şi despre tarifele şi discount-urile practicate pentru şedinţele de training, puteţi găsi aici: https://www.abest.ro/cursuri-deschise.html

Înscrieri rapide: email la  office@abest.ro, la numărul de telefon 0762.274.914 sau direct la sediul Centrului de Limbi Straine A_BEST din Bld Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană – lângă ASE).

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.