În perioada 15 ianuarie – 05 martie 2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST organizează cursuri de limba germană, nivel începător/ începător plus, în sistem mini-grupă. Trainerii A_BEST au pregătit suporturi de curs gratuite, furnizate de edituri de top, şi fişe suplimentare de lucru pentru viitorii cursanţi.

Germana, limba cu cei mai mulţi vorbitori nativi din Europa

În 2013, Centrul de Limbi Străine A_BEST desfăşoară o serie nouă de cursuri de limba germană. Pe lângă şedinţele clasice, care vizează limbajul general, trainerii A_BEST vor susţine şi cursuri intensive de germană pentru cadrele medicale. Programul este flexibil, după orele de la birou, iar cei care au o agendă încărcată pot participa la cursurile de limba germană care au loc în fiecare sâmbătă.

Germana este limba cu cei mai mulţi vorbitori nativi din Europa, potrivit statisticilor Uniunii Europene (UE). Totodată, germana este extrem de utilizată în domeniul ştiinţei şi al tehnologiei.

Persoanele interesate să înveţe să comunice în limba germană se pot înscrie la cursurile de limba germană nivel începător/ începător plus, în sistem mini-grupă, ce se vor derula în perioada 15 ianuarie 2013 – 05 martie 2013. Şedinţele de training au loc de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi joi, între orele 18.30 – 20.30.

Cursuri de germană, în weekend

Persoanele care au un program de lucru încărcat pot participa la şedinţele de training organizate în fiecare sâmbătă, între orele 09.00-12.00, la sediul A_BEST. Cursurile au loc în perioada 19 ianuarie – 23 martie 2013.

Cursuri intensive de germană pentru cadrele medicale

În 2013 A_BEST organizează şi cursuri intensive de germană, în sistem mini-grupă, pentru cadrele medicale care vor să obţină un loc de muncă în Germania. La şedinţele de pregătire, care vor avea loc în perioada 19 ianuarie – 23 martie 2013, se pot înscrie medici, asistenţi medicali, studenţi la medicină, dar şi alţi profesionişti din domeniul medical. Cursanţii sunt aşteptaţi la sediul A_BEST, o dată pe săptămână, sâmbăta, între orele 09.00 – 12.00.

Tematicile pe care trainerii Centrului de Limbi Străine A_BEST le vor aborda în cadrul acestor cursuri intensive de limba germană includ terminologia medicală, abrevierile medicale, limbajul funcţional în context medical, redactarea unei rețete etc.

Reduceri pentru colegii de serviciu

Centrul de Limbi Străine A_BEST oferă o reducere de 5% la cursurile de germană, nivel începător/ începător plus, în sistem mini-grupă, pentru cursanţii care au un coleg de serviciu sau un prieten cu care vor să studieze. Reducerea este valabilă şi pentru cadrele medicale care se cunosc sau care lucrează în aceeaşi instituţie.

Mai multe informaţii despre cursurile de limba germană – limbaj general/ limbaj specializat, precum şi despre tarifele şi discount-urile practicate pentru şedinţele de training, puteţi găsi aici.

Înscrieri rapide: la adresa de email office@abest.ro, la numărul de telefon 0762.274.914 sau direct la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din Bld. Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană – lângă ASE).

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI – London Chamber of Commerce and Industry – International Qualifications from EDI, acreditat ECL – European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages) este o companie ce furnizează servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări ECL; testări LCCI; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.