În perioada septembrie – noiembrie 2014, poţi participa la un curs de limba portugheză pentru începători, în sistem grupă (5 – 7 cursanţi). Astfel, dacă ţi-ai propus să înveţi să porţi o conversaţie de bază în limba portugheză, te poţi înscrie la unul din cursurile A_BEST. Şedinţele de pregătire vor avea loc seara, după programul de lucru, sau în weekend (sâmbăta).

Portugheza este cea de-a şasea limbă străină vorbită la nivel mondial, cu peste 230 milioane vorbitori nativi, potrivit statisticilor enciclopediei Ethnologue. De asemenea, portugheza este una dintre limbile utilizate de organizaţiile internaţionale, printre care se numără şi Uniunea Europeană.

Înscrie-te la un curs de portugheză!

Portugheza_FacebookCursurile de limba portugheză pun accent atât pe noţiunile de gramatica limbii portugheze (alfabetul, regulile de pronunţie, substantivul, verbul, numeralul etc), cât şi pe noţiunile de vocabular (naţionalităţi, profesii, sau texte de actualitate din publicaţiile portugheze/site-uri/jurnale de informare etc).

Şedinţele de training se bazează pe interactivitate şi comunicare. Astfel, cursanţii vor participa la discuţii, dezbateri, jocuri lingvistice, jocuri de rol etc. Scopul şedinţelor de training este ca la final participanţii la curs să poată aplica în diferite contexte sociale cunoştinţele acumulate pe parcursul orelor predate.

Trainerii care vor susţine cursurile de limba portugheză sunt tineri, absolveţi ai facultăţilor de profil şi cu experienţă în predarea limbii portugheze pentru persoanele adulte. De asemenea, ei adaptează materialele de lucru pentru grupe de  5-7 cursanţi, astfel încât predarea să fie una eficientă.

În sesiunea din septembrie 2014, sunt programate cursuri de grupă de limba portugheză, pe diferite niveluri de studiu (conform Common European Framework), după cum urmează:

Curs de limba portugheză, limbaj general, nivel începător (0 – A1.1). Orar: luni şi miercuri, între orele 18.30 – 20.10, cu derulare în perioada 22.09.2014 – 10.11.2014.

Curs de limba portugheză, limbaj general, nivel începător plus (A1.2 – A2.1). Orar: sâmbăta, între orele 12.30 – 14.00, cu derulare în perioada 27.09.2014 – 29.11.2014.

Cursurile de limba portugheză vor avea loc la sediul Centrului de Limbi Străine A_BEST din B-dul Dacia, nr. 39, etajul 2 (zona Piaţa Romană, lângă ASE).

Reduceri pentru prieteni/ colegi de serviciu

Ai un coleg de serviciu sau un amic cu care vrei să studiezi limba portugheză? Centrul de Limbi Străine A_BEST este interesat să îl cunoască. Mai mult decât atât, vă oferim şi o reducere de 10% la cursurile noastre.

Calendarul cursurilor de limba portugheză poate fi accesat aici.

Detalii despre înscrieri poţi afla la numărul de telefon 0762.274.914 sau la adresa de e-mail office@abest.ro.

Despre A_BEST

Centrul de Limbi Străine A_BEST a fost înfiinţat în 2008, iar în cei peste cinci ani de activitate a reuşit să se remarce pe piaţa de profil. Încă de la început, echipa sa a arătat deschidere faţă de toţi partenerii şi clienţii cu care a colaborat. În prezent, Centrul de Limbi Străine A_BEST (acreditat LCCI, ECL) este o companie ce oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi;  testări LCCI; testări ECL; pre-testări Cambridge;  traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulaţie internaţională; sejururi lingvistice.